Patrick, Sandviken och nytt från nätet.Imorgon ser och hör ni Partick Jensens svenska debut på Nyhetsmorgon Göteborg Väst. Patrick känner du igen från Hospitalle, och nu kör han på svenska. Jag kan säga att här sitter vi på en popbomb!
09:15 på TV4 kommer Partick och Maria von Hall spela en låt och det vill du inte missa!

Om du gillar det du hör på torsdagens morgon, vilket du lär göra, så går du till Svanen på kvällen där Patrick har släppkalas. Missar du det så får du ny chans i Gamle Stan nästa fredag.
(läs vad jag skrev om Partick här och här)På lördag så vet du med all sannolikhet vad du skall göra: Klubb Sandviken håller till på Kontiki och plötsligt är allt bra igen. Det blir Lisa W, Pauline B och jag på skivor. Det blir underbara Tildeh H på scen vid 21.30, hon sjuger om knarkade djur samt en del annat. Erik J kommer se till att din upplevelse av liveljudet blir så bra som den kan bli.
Jag kommer spela saker från: Håkan, Markus, Patrik, Miss Mini, Lismore, Jacques Brel, Komatrohn.... vad de andra kommer spela har jag ingen aning om, men en bra låt är en bra låt och de andra har fan bättre smak än mig!

Kom ihåg att ta med en skiva med EN låt på, lägg den i DJ-rolette spannen, och sitt sedan ner med spänning. Vi drar låtar ur spannen och spelar dem utan att lyssna på dem först! Demokrati-DJ är det nya och bästa!

Skriv upp 24 maj i kalendern, då kommer Sandviken tillbaka till Göteborg igen! Blir det som vi vill blir det en helt grym liveakt!

Tillsist:
Just nu har följande växt fast i mitt huvud:

Miss Mini & The Mysticals
Malmö är bäst gång på gång! Det måste vara något i vattnet!

Allting sveptes bort
Jaha, nu kändes det som Paus är tillbaka, uppdaterade och mysigt varma.

Tillsist2:
Markus Krunegård.... Herre gud! Vilken platta! Jag kan knappt andas...Bästa låten och bästa videon!

Jerry Boman

Inga kommentarer: