Båtlåt, Strage, svenska ord och en återförening - detta har hänt


Nytt år och här kommer en liten snabb runda av vad som har hänt senaste veckorna:

Jumper återförenas!
Ryktet om Jumpers återförening har fått hela popsverige på fötter. Det började med en enkel tweet från Nyhetsmorgons Jesper Börjesson, jag skrev och nu är bollen i rullning. Många är kallade att berätta "sanningen" och det pendlar mellan allt och inget. Vi får helt enkelt leva och se. Själv hoppas jag såklart på återförening.

Läs nyheten här. (Sen kom rykte två, att de spelar in nytt)


Strage lånar bilder av Jerry
I tisdagens Nyhetsmorgon tipsar Fredrik Strage om artister att hålla koll på under 2012. Bland annat nämner han Sibille Attar, och det hela sker till videon jag tog på Landet när hon spelade live där. Javisst, det är här på Musik enligt Jerry som du ser morgondagens stjärnor redan nu! I rörliga bilder.

Se liveklippen från Landet och läs vad jag tycker om Sibille Attar här.


Sveriges bästa ord 2011
Alla har Bästa låten/skiva-lista, satte jag som vanligt en lista med de 13 bästa poptexterna på svenska från det gångna året.
Maja, Matti och Magnus är några av de språkgenier som förgyllde våra liv.

Hela listan hittar du här, med exklusiva liveklipp.


Bästa musiken på bästa båten
Många har redan utnämnt den till bästa videon på min andra sajt, Stockholm Boat Sessions, och det är bara att hålla med, Sea Lion med låten America why does the heart cry Djurgårdsfärjan är något utöver det vanliga!

Fler fin fina artister på Djurgårdsfärjan hittar du på Stockholm Boat Sessions, just nu nästan 70 klipp! (missa inte heller The Tram Sessions, även om jag har lite paus på den just nu)Jerry Boman

Inga kommentarer: