Nytt: Låtar från Psykbunkern!


Foto: Psykbunkern
Så där, då var det plötsligt 2011 och så fort raketerna slutat smälla kan du rusa in och lyssna på ny musik! Världen är underbar!

Ett ställe som de senaste åren varit omskrivet och fått legendarstatus är Psykbunkern. Hela vägen sedan 2004 när Kent köpte inspelningsstudion i Örby, tryckte dit både ett 60-kanals mixerbord, kaffemaskiner och PS har Kent-fans önskat sig studiebesök i julklapp.

Nu kan jag berätta att ett litet litet band från Stockholm har fått ta del av allt detta fina! Att de är små kan man förstå när inte deras namn står med på "clientlistan" på studions hemsida.
Jag hittade Le Fever i källaren på Pet Sounds Bar. Missade deras spelning men kände på något sätt att de var något helt extra. Jag frågade om de inte kunde spela en låt bara för mig, backstage. Såklart de kunde och jag spelade in det hela. Något senare möttes vi igen när det var dags för bandet att sätta en helt underbar låt på Stockholm Boat Sessions.

Nu har alltså Le Fever varit inne i Psykbunkern och spelat in sånger. Lyssna på This is the last time, frågan är om det där inledande ljudet är något som sitter i väggarna i Kent-studion?

This is the last time by Le Fever

Låten finns att ladda ner HÄR!


Jerry Boman

Inga kommentarer: