Nytt med Jensen och nytt med Pascal!

Ute är det minus femton, mina ögonlock fryser ihop och fina röda Sneaky Steves värmer knappt foten. Människor hukar i kylan, dukar under i mörkret och dukar av det gamla decenniet. Bort med alla gamla synder, bort med invanda mönster. Riv upp såret igen , det har börjat läka nu och du riskerar att stanna.

Nu sitter det extra fint med ny musik. Lyssnar på Patrick Jensen. Snälle killen från Hospital och Pats är han tillbaka i det engelska språket. Utflykten med svenskspråkiga Pats har satt sina spår, det är lättare nu. Melodierna svävar. Kvar är sorgen och spot-on ledsamheten i natten. Nya materialet hamnar någonstans mitt i, mellan Hospitals galenskap och Pats strukturerade… galenskap. Det är och blir för alltid tomhet, idel tomhet i Patriks röst. En uppgivenhet. Vackert. Killen som mest av allt behöver en kram.

Bäst gillar jag For every kind. En låt som klår allt Daniel Gilbert fått ihop! Och då är ändå inte Gilbert så jävla kass…Som en bonus: Här kommer en helt dagsfärsk låt med PASCAL! Javisst, den 27 januari kommer nya skivan och redan nu kan du helt gratis tanka hem låten HÄR! (kod: NOVOTON-YTOYK)
Låten heter Dansa och det är precis som vanligt den bästa mixen av just dans och industri. Väldigt roligt att få nya texter att krama ihjäl! Vi är nere vid fabriken igen, plankar in, stjäl skrot, bygger stora jävla skulpturer som vi intar maktens korridorer med! Pascal är skoskav, nageltrång och himmelskt vackra ängar av solrosor.

Två remixer följer med i paketet, den första är en smula trist, men nummer två är riktigt skön. Faktiskt så bra att jag inte kan bestämma mig vilken som är bäst, originalet eller remixen. Så ska det vara! Love Martinsen ligger bakom remix två, han känner man igen från både Skriet (där då Isak Sundström också sjunger...) , Norma och bakom Den Stora Sömnen-Stefans soloäventyr. Han är med andra ord överallt!

Nu vill jag ha Pascal överallt!

Tillsist:
Ryktet går att Äkta Kärlek spelar in nytt! Kan man hoppas på nya grejer i klass med Liggadoren?

Jag vill bara ligga med dig men det får jag inte säga
för just det
jag är tjej

Jerry Boman

Inga kommentarer: