Disco och inget discoDet blir en del nyheter idag:

Vapnet spelar inte

Vapnet kommer INTE att spela på Razzia/Handen på hjärtat ikväll. Enligt bandets blogg så är det hela inte deras fel utan någonstans. Oklart vem.
Kungsgatan 19 förbannelsen fortsätter kan man säga. Nu har det varit både konkurser, inställda spelningar och tomt på folk i olika konstellationer. Jag frågar igen: Vad är det som gör det så svårt att driva den där lokalen? För det är ju bra arrangörer som fixar saker. Men ändå fuckar det upp sig i slutet.

Svart ersätter Hatis Romans

Indiedagis -08 har fått sitt första och förmodligen enda avhopp. Hatis Romans säger att det tyvärr inte kan genomföra sin spelning på lördagen. Men inga sura miner här, för ersätter gör inga mindre än Svart!
För er som inte vet så är alltså Indiedagis en festival i festivalen som äger rum på husvagnscampingen under Emmabodafestivalen nästa helg.

Läs mer om Indiedagis och Svart här.


Adam ställer upp

Jag skrev för ett tag sedan så här:

----
Kollade just bloggstatistiken, där man bland annat kan se vad folk har sökt på för att komma hit. Det är ju det vanliga sakerna i topp: "Musik enligt Jerry" och så mitt namn. Men lite längre ner på listan ser man en fin söksträng som 22 personer sökt på och sedan kommit hit: "adam + almedal + flickvän". Jag tycker det är fint.

Frågan är vad Adam i Almedal tycker:

Var med mig, var med mig,
lämna mig, var med mig
var med mig
lämna mig

Var med mig, var med mig

Almedal/Första måndagen i mars

-----

Nu sprang jag på Almedal-Adam igår, han hade via förvirrade MSN konversationer tagit del av informationen om att det var folk som förmodligen var efter honom.
Och till er, alla ni 22, så citerar jag Adam:

"-Jag slår till på vem som helst! Jag gör hela grejjen direkt: gifter mig, skaffar barn...hela skiten. Allt om någon vill ha mig. Jag är helt tillgänglig!!"


Då vet ni det, alla 22, att Almedal-Adam står med öppna armar och väntar.

Slut på nyheterna.

Igår var jag på Styrbord Barbord och klubben Guilty pleasure. Trevligt och jävligt bra och kul musik! Stor eloge till Alex bla, han spelade roligaste sakerna! Även de andra var väldigt bra. Kul helt enkelt!

Mindre roligt blir det lite senare på kvällen när alla överstroppiga småbrats verkligen invaderar båten. Lika roliga som svärmar av gräshoppor är de plötsligt överallt. De skriker, dricker champagne och beter sig som pappa ägde världen...
Tråk!

Men på det stora hela, en skön klubb i den meningen att de spelar rolig musik. Mer av det! Att sedan några små loppor verkar ha saft i hjärnan kan ju inte en båt beskyllas för.

Sen är det väldigt tragikomiskt när jag möter fyra killar på vägen hem, i höjd med Grönsakstorget. De enda de lyckas få ur sig efter lite betänketid är: "Öhhh TV4!!"
Frågan är om de tilltalar varandra på samma sätt: "Öhhh Burger King!!"

Jerry Boman

1 kommentar:

rebeca sa...

adam, ja tack snälla.