Big Year Coming.Nu börjar 2008:

På onsdag går du till Sticky och lyssnar på Bella Boop & the Robbers. Kan vara ett av de märkligaste bandnamnen men bra är de. Riktigt bra live. Det här kommer utveckla sig till något stort! Kolla speciellt in Hannes på gitarr...

På torsdag Club Zebra på Pustervik. Britta Persson är tillbaka och det låter bättre än någonsin... Så här var det när hon var här 2006.

På fredag går du på bio och kollar in Control.
Om Ian Curtis.
Av Anton Corbijns.
I svartvitt.
Skönheten kommer til byn den 11 januari helt enkelt.

På lördag har Koloni baluns igen. Nu verkar det vara dans på gång... och musik. Vid Maria plan. Stans mest överraskande klubb slår till igen! Kan man kalla Koloni för en klubb? Eller vad sjutton är Koloni? En händelse?

Saker att lyssna på:
Carl
"Jag föddes 1989. Sen började jag skriva låtar." Så sammanfattar Carl Carlsson från Eskilstuna sin musik eller sitt liv. Och ja, låtar skriver han, jag gillar speciellt Slangbacken. Märklig combo av dataspel och akustiska toner.
Carl spelar för övrigt också med i Svart. Almedal goes riksvenska-ish.

Lucky Soul
Jo, ja ni har hört låten i Clas Ohlsons reklam...och där kunde man ju slutat lyssna men Lucky Soul har satt ihop en alldeles för fin skiva, The Great Unwanted, för att man inte skall lyssna vidare! Gillar du The Pipettes, och det gör du ju, så gillar du det här.

Tillsist:
För er som undrar:
Jag jobbar inte med Allears längre. Just nu är det bara Sony BMG som äger den siten, innan var det 50% TV4. Men jag önskar dem all lycka och det var ett tokroligt 2007! Vem vet, kanske är jag där igen vad det lider...
Själv jobbar jag alltså numera, precis som vanligt, på TV4. Varje torsdag kommer jag sitta i lokala Nyhetsmorgon och snacka musik... Det blir tips om konserter, det blir intervjuer med band och diverse annat. Kolla då! Kvart över nio på morgonen.
Bloggen kommer rulla på, nu på min fritid, som den faktiskt gjorde ända fram till våren 2007... och det funkade ju det också.
Så där ser det ut just nu, vad som händer snart är ingen som vet.
Jag vet bara att 2008 kommer bli kanon!

Jerry Boman

1 kommentar:

Mindy sa...

Var inte Britta Persson inställt? Jag strök det ur guiden för att det stod så på Club Zebras hemsida... Men det kanske blivit på igen? Typiskt...