2007 i rörliga bilder.

Din krönika över 2007 var ju något av det sämsta som krystats ur budgetkanalen Tv4 Göteborg!
Anonym kommentar på bloggen, skriven minuter efter att krönikan visats i dag torsdag morgon. Bra med spontana reflektioner! Märkligt dock att de alltid är anonyma...

Nu får alla som missade krönikan över mitt 2007 chansen igen, här nedan ligger den. Två delar om mitt 2007!

Del 1


Del 2


Det där var mitt år.
Vad var bäst under ditt 2007? Kommentera gärna!

(min lista över 2007s härligaste händelser hittar du här.)

Nu siktar vi mot 2008!

Tillsist:
Läser att EMA tänker köra festival...samma helg som Hultsfred! Så nu är smålänningarna ledsna i ögat. Kommer förmodligen försöka få folket med sig med orden "Vi var ju först!"
Jag säger: Ni får skylla er själva! Om man så totalt sabbar bort vad det egentligen handlar om, dvs musik, så får man faktiskt skylla sig själv.
Hultsfred förra året var mer "I år sammabetar vi med Företaget X och Affärspartnern Y. Köp köp köp deras produkter!" än "Här ser du de bästa konserterna under hela året. De unika konserterna. Här får du minnen för livet!". Eller ja, minnen för livet får man ju i Hultsfred... i form av ett halsband från Bredbandsbolaget!
Kanske var det bäst för JP att han hoppade av/blev kickad från Hultsfredsfestivalen och gick till Storan. Kanske kommer alla att åka till Hultsfred i år igen av gammal vana, kanske kanske kanske återgår festivalerna till att vara en uppvisning i god smak och bra musik. Det där sista är bara ren spekulation.
Ett litet orosmoln dock:
Var parkerar man en husvagn i Stockholm?

Jerry Boman

5 kommentarer:

Martin sa...

Jag gillar't! Särskilt kul att Lisa fick spela intro till dom där Kaptenerna. Dom verkar vara himla gemytliga. Nu måste jag jobba lite på min chakra!

/Martin

Christian sa...

Uppfriskande med en personlig krönika.

Robert sa...

The whitest årsbästalista alive...

Stormstereo sa...

Den anonyma författaren till den negativa kommentaren vet inte vad han/hon snackar om. Jag gillade din årskrönika som fan, och jag bor inte ens i Göteborg.

Anonym sa...

News flash! Internet är i grund och botten ett i-allra-högsta-grad anonymt sätt att kommunicera. Jag menar, vad spelar det dig eller någon annan för roll om det står Celiné Borgström eller anonym under ett inlägg, så länge du ändå inte känner endera av dem.

Att detta faktum på något sätt väcker förvåning, framförallt för någon som uppenbarligen spenderar halva sin vakna tid harvandes på nätet, tyder enligt mig inte på något annat än bristande intellektuell och reflekterande förmåga.

/Anonym