Jag borde vara nöjd.Agenten är ju alltid Agenten. Man kan alltså räkna med att det blir handklappsvänliga låtar, mycket folk och allmänt trevligt. Det vill säga att Jerry brukar vara nöjd direkt.
Men vad var det då som hände i lördags?

Ännu en ny lokal. Nu var ju inte det här något "klubb" arrangemang men ryktet går att det är i just den här lokalen som Cosy Den kan komma att resa sig ur askan. Det tror jag kommer bli helt superbra!
Bara att hålla tummarna för att det inte finns några sura paragrafryttare eller ännu surare grannar som ytterligare en gång skall försöka ta död på Göteborgs kulturliv.
Det enda som kan snurra till det i den här lokalen borde vara bristen på toaletter... Det verkar bara finnas en.

Nåväl, nu var det ju för Agent Simpel vi var där, en ny EP skulle firas och lite nya låtar skulle spelas. Utropet gick att man skulle komma i tid. Något som de flesta faktiskt gjorde.

Ah, vad tråkig nu måste jag vara lite Bad Cop. För trots att ALLA var där så väntade bandet med att spela i en evinnerlighet. Och det kan ju bara sluta på ett sätt, folk blir lite för fulla för sitt eget bästa. Alltså för fulla för att lyssna på musik. Det är något som inte blir kul för någon...

Men Agenten med band gör en bra spelning, även om ljudet inte riktigt ville sig. Vi fick höra några nya låtar och så en del gamla favoriter.
Jag, jag är nog rätt nöjd ändå, men det var inte det bästa jag hört med Kungälvs store popstjärna. Det verkade lite ofocuserat.
Men skit samma egentligen. de där låtarna han sitter inne på kan fan i mig framföras genom en sprucken saxofon och ändå vara bra! Så vad håller jag på och skriver en massa negativa saker för?
Agent Simple i en lokal nära Stigbergstorget var jättebra!

Tillsist:
Jag fick en våldsam kindpuss av den där killen som spelar trummor i det där bandet som är så bra, han som ibland spelar i det där andra bandet som är ett av Göteborgs bästa popband, han som alla flickor tycker är så snygg. Han överföll mig och gav mig en kindpuss.
Det var trevligt ändå.

Tillsist2:


Det är sött på något vis...


Jerry Boman

Inga kommentarer: