Mer filmsvenne i mig tack!Det är ju själva f-n också. Varför kan inte jag vara lite mer: "Hej, tjäna jag är lite svennekulturell en vecka om året och går på massa små filmer som jag hävdar att jag gillar". Bara få hänga runt där i tältet på torget och snacka om "den djuplodande innebörden av förhållande mellan hans far och honom själv i valet av färger". Mer sånt i mig tack.
Då skulle jag nämligen tyckt att Joel Alme igår var bra. Förmodligen. Jag skulle stått där med min flaska öl och nickat lite på huvudet och sagt "Det här var ju trevligt...och så rolig bild de har på Paggan oxå!"

Nu står jag där och gillar faktiskt inte Joel alls. Han försöker verkligen beröra mig. Han försöker beröra alla oss där inne. Men det blir bara yviga gester och skådespeleri i division 5. Som om han inte riktigt tror på det han sjunger.
Det slirar betänkligt.
Är du nervös Joel? Det är helt okej. Det skulle betyda att du faktiskt tog musiken på allvar och det du skulle säga var viktigt. Jag gillar när artister är lite nervösa.
Är du full Joel? Nej, det tror jag inte att du var men musiken lät som en lite berusad filmkritiker på Filmfestivalens efterfest.
Det var iallafall inte bra. Någonstans tror jag att du kan så mycket mer Joel. Du och dit band kan nog spela mer inlevelsefullt än så. Ni kan nog göra det här utan att slinta på fingrarna.

För det rör sig i utkanten av Hellström land. Och då måste man ge av hela sitt hjärta. Gör man det så kan det bli helt fantastiskt.

"Jaha... den där Joel eller vad han hette var ju bra. Lite indiependent och så, lite som han den där Håkan eller vad han heter...bra, bra...och på tal om det, jag så en så djup film nu i eftermiddags. Den handlade om en kille och en tjej som liksom kom från olika världar och blev förälskade. Hennes föräldrar gillade det inte........."

Tillsist:
Vågar jag gå och kolla på Jens idag? Jag kanske blir djupt besviken. Han var ju så bra förragången...

Jerry Boman

2 kommentarer:

Arabian sa...

Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!
Arabian

Anonym sa...

No money - no funny :) Preston