Nyheter: Musikvideo med The Fix, Francis och Hagaliden


Att The Fix  gjort en video för bara 2 500 spänn är helt otroligt när man ser resultatet. En visuell explosion som man vill se flera gången, ständigt händer det nya grejer.
Runt 1:45 in i videon kommer den kanske snyggaste scenen du någonsin sett i en svensk musikvideo! Jag lovar, du kommer häpna! Extrem videokonst! Det är för lite overklighet i svenska videos.
Bonusinfo: Killen som har gjort videon, Erik Althoff,  är samme kille som skrev "den där Saab-reklam-films-låten". Så nu vet ni det.

The Fix - ModestyFrancis har gjort en av de snyggare filmarna på mycket länge! En hyllning till den fria tanken. En otroligt rolig idé, alla spelar på instrument gjorda av trä. Alltså, obehandlat trä, stockar, plankor och en stor björk. Slöjdens kreativitet extra deluxe. Till detta har man byggt mobiler av trä. Växlar mellan ljusa och mörka rum. Precis som Francis musik. Otroligt fin video! Hurra för konsten! 

Francis - TraktorHagalidens video till Följ din sista önskan har lite Apflickorna över sig. Det drömska, oförklarade och det ängsliga. Drömmar i verkligheten. Det är vackert. Ibland behöver man inte krångla till det så mycket, videon är skön att se på.

Hagaliden - Följ din sista önskanTom Jerry Boman

Inga kommentarer: