NYHET: Way out west 2012 blir GRATIS för delux-besökare


I morgon den 26 januari släpper Way out west sin biljetter och i vanlig ordning kommer det bli rusning. Förra året sålde festivalen slut på sina 32 000 biljetter, så för att vara hyggliga och ge lite extra släppte man ett gäng fler biljetter. Bland annat så kallade Deluxbiljetter. Med dessa i hand fick besökaren tillgång till bla en speciell bar (mindre köer) med storbildskärmar.

Tydligen blev både folk och Way out west missnöjda på hela arrangemanget och kände att det högre priset (2500) på Deluxbiljetten inte riktigt var motiverat. Way out west lyssnade på besökarna och har nu kommit med en lösning. Kanske den mest sympatiska lösningen någonsin.
Så här skriver man i ett mejl till dem som köpte Deluxbiljett förra året:

Way Out West har högre krav på sig självt än vad vi levererade, därför bjuder vi Dig på årets festival (2012). Sorry om vi naggade Ert förtroende en aning förra året, hoppas att detta känns fair och att vi ses framöver.

Med andra ord: Way out west bjussar er på årets festival!

Det där är besökarvård i absolut toppklass! Och till er som köpte lyxbiljetten kan jag bara säga GRATTIS!

Tom Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag mailade Joel och han bekräftar att det stämmer. Det låter nästan för bra för att vara sant! Mer info kommer inom kort enligt utskicket.

spldgldj sa...

ja, grattis alla som hade råd att betala 2500 utöver boende, mat och alkohol. nu kan ni ha råd med ännu mera lyx detta året!

lika sympatiskt som rut-avdraget.

eller deras idé om att kasta besökarnas medhavda mat i soporna även om de är allergiker eller veganer.

way out west känns mest som yuppie-festivalen som slått ut sina hederliga konkurrenter. och då har jag ändå varit där 2 gånger genom diverse mer eller mindre fula knep för att komma förbi de största nackdelarna med festivalen.

det kändes inte förvånande när live nation köpte luger. mer som en bekräftelse.
denna nyhet likaså.

synd bara att de har så bra bandbokare.