Stöd Daniel Gilbert-hjälpen, alla hjältar har rätt att släppa skiva


Hurricane-Gilbert har hamnat i knipa. Just nu är han i full färd med att spela in sitt andra, efterlängtade, album och avslutet är bara några få låtar bort. Det vi har fått höra hittills låter fantastiskt!

Nu har denne gitarrhjälte och trevlighetbomb stött på problem, pengarna är slut. Med sju av tio låtar inspelade ser det just nu ut som han inte kommer fullfölja sin dröm, att inte vi får ta del av drömmarna som lever inuti den mannen. Det är sorgligt att läsa… MEN! Det finns hopp!

Nu kan du vara med och stötta Daniel! På sidan Sell a band kan man köpa andelar i skivan, ge lite av sina pengar för att Gilbert ska ro det hela i land. Kalla det Daniel Gilbert-hjälpen eller vad du vill, att inte en av landets bästa och mest karismatiska gitarrister/artister ska få ge ut sin skiva på vettigt sätt visar på något fel. Jävligt fel. Nu tar vi tag i det här och lyfter vår hjälte till himlarna!

Gå in och stöd Daniel Gilbert, bättre investerade slantar finns inte!

Sell a band: Daniel Gilbert
(där kan du också förhandslyssna på några av låtarna)

Så här skriver Daniel själv:
Nåväl, jag heter Daniel Gilbert och ända sen min gamle far slog in mitt musikaliska pannben med Oscar Peterson Trio har jag trott på, och förstått att musik i alla dess olika former berör och påverkar de flesta människor (åtminstone de med en själ). Då det var det tillsynes enklaste sättet att kommunicera med folk, började jag ganska tidigt att spela musik i olika former och med olika lyckat resultat. Broder Daniel blev mitt högstadium. Gymnasiet tillbringade jag på många olika skolor, Fiesta, The Junior och Augustifamiljen m.fl. Universitetsutbildningen hette Håkan Hellström och heter så fortfarande. Att jag nu ”startar eget” eller vad fan man nu skall kalla det kom väl sig från början av en slump. Att tid och möjlighet uppenbarade sig, jag insåg väl någonstans på vägen att jag sumpat de flesta andra chanser på ett vettigt jobb eller ett normalt liv. Jag sprang på min vän Per Stålberg och vi beslutade oss för några månader sen att försöka oss på ett samarbete.


Jerry Boman

Inga kommentarer: