Viktigt: Indiedagis, Cosy Den-festival och And Then


Först:
Text & Musik på Kägelbanan på onsdagen kommer bli den bästa kvällen i ditt liv! Kolla in laguppställningen bara! Lägg sedan till Smygarn (Klubb King Kong) som dj och du kommer gå lallande därifrån, hög på allt.

All info hittar du här.

Andra saker att hålla reda på i detta nu:

1. Indiedagis på Storsjöyran!

Som ni vet flyttar mitt älskade lilla Indiedagis från Emmaboda till Storsjöyran i år och det kommer bli så så kul! Det blir artister som Matti Alkberg, Petter Seander, Simon Ljungman mfl på ett litet utomhusfik i Badhusparken i Östersund. Kommer bli underbart!

All info och spelschema hittar du på Facebook.

2. Cosy Den-festivalen

Alla tjatar om Yran, Wow, Popaganda och glömmer helt bort att vi har en liten, smakfull festival några få pendelstationer från Stockholms central. 3-7 augusti är det Cosy Den-festival på diverse platser i stan. Jag har varit där tidigare och det är så sympatiskt att man nästan smäller av i Gula Villan!
Bearsuit, Bristlemouth, Faster, Glenn!, Friday Bridge, Haiku Salut, Simon G, Supertuff och en herrans massa andra spelar. Billig dricka.
(bonusinfo: Förra året fick en pojke syn på en flicka där, de är nu det sötaste paret i hela världen. Och trevligaste. Sånt kan också hända på Cosy Den-festivalen)
Vi är några som funderar på att tälta vid Gula Villan och det kan ju andra hänga på också...

Artister och all info om biljettköp hittar du HÄR. Billigt är det också!

3. And Then släpper cover om vi gillar henne.

And Then är Charlee Nyman och goda bloggläsare känner igen namnet. Nu har hon gjort en upp över molnen fin cover och den släpper hon bara om det blir 250 som gillar henne på Facebook. Bra med krav! Originalbandet har spelat på de flesta ställena i Stockholm, har en liten hajp och låten har jag tipsat om här på bloggen. (jag har tjuvhört covern och det är ett lågt pris för dig att bara klicka på en Gilla-knapp för att få höra den…)

Gör världen till en bättre plats och gå in och Gilla And Then här och nu!

Jerry Boman

Inga kommentarer: