Nytt: Horrible Houses


Jag brukar tänka att ni som läser här då och då hittar något nytt, musik ni inte tidigare hört och som ni liksom jag kärar ner er i. Jag släpper ner bollen och låter er själva dribbla den till det där perfekta målet som det innebär att upptäcka ny musik och fortsätta gilla den. Nu har jag dock märkt att ni precis som jag ofta glömmer bort guldkornen när den där första förälskelsen gått över till något annat, man glömmer helt enkelt förra veckans hjärtklappning.
Så för att stimulera era hjärtan (och till viss del mitt eget) några återupptäckter som släppt nya grejer. Men det blir såklart även en HELT ny grej!

Martin Senter
Ni som varit på några av de ställen där jag spelat skivor har förmodligen hört honom, och framför allt låten ”Ingenting Förlorat”. Kanske kanske har du tagit till dig den helt briljanta meningen ”Du har nått som jag inte har. Du har mig”. Om du inte har gjort det så lyssna här:

Ingenting Förlorat by martinsenter

Martin har fortsatt att vara produktiv och roligast just nu är hans Familjen-cover på ”Det snurrar i min skalle”. Jag gilalr när man gör covers helt till sina egna och originalet bara syns som en fjärran båt på horisonten!

Det Snurrar i Min Skalle by martinsenter

Let say we did
Samma sak med LSWD, där har jag lyssnat sönder lofi-mackan Lost and found och nu kommer mer att älska:

Let The Sky Come Down by Let's Say We Did

Horrible Houses
Men så var ju det här med nyheter, det som får våra hjärtan att banka hårt. Klippet nedan är det enda som finns från en kille i Särna, Daniel Johnsson. Killen har spelat in över 200 låtar men detta är det första han släpper ut… Under namnet Horrible Houses har han gjort en sådan vacker betongskränig lo-fi dänga att jag knappt kan sitta still!Det hela ska enligt uppgift vara inspelat i en bunker i Särna. Detta är alltså det enda som finns ute...men Daniel har mer, det är bara att höra av sig! (vart vet jag inte, men vill ni ha mer så mejla till mig så fixar jag kontakten via andra: jerry@jerryboman.se)

Bonusinfo: Daniel är alltså bror till Jonas Sund, som du känner mer under namnet thehelpmeplease (spelat på både Emmaboda och Cosy Den)… Nu har du lärt dig något i dag med!

Jerry Boman

2 kommentarer:

jag sa...

Horrible Houses är ju helt fantastiskt. Ge oss mer!

Love sa...

FANTASTISKT BRA! Kan inte du fixa mer från Horrible Houses? MP3?