Nu börjar samtaletEtt stort tack till alla som i lördags kom till Debaser Medis och min aktion Alla ÄR Välkomna. När jag gick upp på scen för att hälsa välkomna och fick hela publiken, vi var väl runt 800 pers då, att skrika ”Alla är välkomna!” så kände jag att vårt land ändå kanske är rätt bra ändå. Men samtidigt är vi bara 800 personer, det finns 20 personer som har betydligt mer makt än oss. De 20 behöver inte skrika, de kommer sprida sitt budskap ändå. För dem är inte alla välkomna.

Det är det här vi måste snacka om, vi måste berätta för alla och hela tiden att alla är välkommen. Då, och endast då, kommer vi får mer makt än de 20 som sitter med makten i sina händer. Låt samtalet börja.

Stort tack och kram till alla musiker, alla djs, all publik, Debasers personal, vakterna, polisen, pojkarna och flickorna, de fulla, de nyktra, Stockholmare, Göteborgare, Malmöiter, Smålänningar, Gotlänningar, flickvänner, pojkvänner, familjer, kusiner, bröder, systrar och alla andra som kom förbi. Tack till Alex Bengtsson från Expo som berätta för oss varför SD har fel. Du fick fart på samtalet vill jag lova!

Störst tack till Pelle Höök och Emelie Bååth. Utan er hade det inte gått. Inte ens i närheten.

Efter hoppet kommer det bilder.


Jerry Boman

Inga kommentarer: