Plus: Scenen Minus: MusikenJag är lite sen här känner jag, men ni får vara glada ändå, jag ger er en massa annat härligt att titta på. Jag hoppas alla har kollat in mitt reportage från Joel Almes musikvideoinspelning och musikvideon med Zackarias som jag knåpade ihop med hjälp av slumpen.
I lördags var jag i alla fall på en av vinterns mest efterlängtade konserter, Beach house på Debaser Slussen. Kön sträckte sig över torget, upp för trappan och över HELA bron. Helt galet! Hörde om folk som stod i kö i över två timmar…

Beach house var inte värt 2 timmar i kö. Inte på långa vägar. Egentligen är bandet inget alls, jag lyssnar mycket hellre på Sasha Bell och hennes Finishing School. Beach House är en berg och dalbana, ibland, små korta stunder, är det väldigt vackert. Andra stunder, merparten, gäspvarning. Jag vet inte vad folk ser i det här.

Något som däremot skulle vara värt flera tusen timmar i kö var scenbelysningen. Ett flertal vita fluffiga träd med belysning. Titta på filmen så förstår du. Vad ännu bättre var att allt följde musiken på ett mycket subtilt och smakfullt sätt. Fantastiskt! En av de bästa scener jag sett!

Synd bara då att musiken inte levde upp till det visuella.

Tillsist:
I kväll går du till Debaser Slussen igen och kollar in Still Flyin'.
Det här kan du vänta dig!

Jerry Boman

Inga kommentarer: