Nära den stora stjärnanRöst. Upp. Ner. Varm. Sval. Vass. Mjuk. Insmickrande ord. Spark i pungen. Sanningen. Lögnen. Hånet som förföljer oss, den förljugna verkligheten vilken du betalar 199 spänn för i månaden för att få serverad på din silverplatttv. Idiotin tar över oss. Berättar sakerna vi inte vill höra. Är verkligen verkligheten så in i helvete tråkig att det måste spetsas till? Min verklighet behöver ingen krydda för att vara spännande. Skulle den vara det är det enkelt att fixa till, ge mig sprit och sätt mig på ett isflak i fjärden.

Marina Diamandis gör ett nedslag rakt i söders mest skitnödiga område, i hus och lägenheter sitter folk med ärvda pengar och tycker de är utanför samhället. Fuck them! Det är ni som behöver stimulans, inte jag. Marina and the Diamonds är musik för pälsarna, för de dyra väskorna och för er med taxikvitton större än en sjuksköterskas månadslön. Det är ni som behöver höra orden, ni som behöver vakna, er bubbla som behöver spricka.

Lyssna noga på Hollywood:Hollywood infected your brain
You wanted kissing in the rain
Oh oh, Living in a movie scene
Puking American dreams
Oh oh, I’m obsessed with the mess that’s America
I’m obsessed with the mess that’s America

Södra bar är packad till sista plats, det är en exklusiv spelning, Marina Diamandis är en stjärna med livvakter och hon spelade nyss på Brit Awards. Jag står runt 50 centimeter i från. Jag får erkänna, man blir en smula starsuck, hon är sinnesjukt cool!
Jag tror inte det kommer hända igen. Nu kommer scenerna svälla.

Marina and the Diamonds spelar på Way out west i sommar. Du kan ju hajja hur hon kommer bli stjärnan! Marina Diamandis är den nya Lily Allen! Punkt.

Jerry Boman

Inga kommentarer: