Hemligheter och kronprinsar

Ikväll, onsdag, är det Hemma hos Fanny på Petsounds Bar. Hemlig gästartist… jag vet vem det är och kan säga så mycket som att det är en Grammisnominerad artist. Nominerad i år alltså. Det kommer bli väldigt fint nere i källaren kan jag lova.
Du vill INTE missa detta!


På måndag är det dags igen, klubben med det puckade namnet är tillbaka:

Klubb Frimåndag ger dig Kronprinsen

Smått genialisk mjukpop men en smekning övergår i falskhet. Ett bedrägeri. Dina bästa minnen har fått virus och pixlarna omformas. Glädje byts mot onda ord. Lager på lager rytmer och det totala utlämnandet.

Det är svårt att ringa in Kronprisen. Ena stunden lofi garderobsbalearic, andra kommersiell vinter med Wham. Ryktet går att vi kan förvänta oss ett mellansnack "i hästväg".
Vad som än händer, vad som än sker, är detta kvällen när dina sinnen öppnas. Du kommer berätta allt för precis alla. Några kommer göra slut, några kommer bli kära i varandra och de sista kommer spaka sönder något som Stockholms Stad äger på vägen hem.


Sugerbar, 20-01 måndag 14 december.

Hela härligheten finns på Facebook!

Tillsist:
Hej Stockholm! spelar skivor på Mejans Julfest på Färgfabriken på fredag. Vi ska bara spela två timmar, så bered dig på en redig nerkokt musikfond av det bästa bästa! Ja jävlar!

Skriet spelar live och det ser jag fram emot mycket!

Läs mer och föranmäl dig här.


Jerry Boman

1 kommentar:

Anonym sa...

lär väl va olle ljungström va?