"Gillar ni mat?"

Okej, jag kanske inte är någon stjärna på att prata med folk i en studio, egentligen kan jag tycka att intervjuer med band i de flesta fall är helt meningslösa. Ibland får man till det, när saker och ting stämmer. Jag vill ju egentligen bara att de ska spela.

Tidigt i morse var Hästpojken med i TV4s Nyhetsmorgon. Adam och Martin tog plats vid bordet. Det som sedan följde kan jag knappt titta på, de visar bara på hur innehållslöst och ytligt Nyhetsmorgon är. Varför finns såna här program? Räcker det inte med att bandet får spela?

Kolla nu på klippet:Adam och Martin gör sitt bästa, de är bra. Martins "-Nä"-svar på vad de gillar bäst med musiken; om det är att bli intervjuade; är redan en klassiker! Stor humor! Den kom från hjärtat och de två PK-stiffa programledarna fattar inte att de är bortdribblade. Som att leva i en värld utan internet och med bara två kanaler. Och vad är grejen med att programledare så fort de snackar med artister ska lägga till en lite släpig röst, de tror att man är cool då, vill de att artistens coolhet ska smitta av sig? Eller är de starsuckers på riktigt?

Det hela påminner om den numera legendariska intervjun med Nordpolen-Pelle i samma program, där slår idiotin en rakt i nyllet. Och jag älskar Pelle för det han gör där!Nä, in och kolla på The Tram Sessions istället, ingen mat, inget snack, bara musik. Tack.

Jerry Boman

Inga kommentarer: