Galen måndag och vacker torsdag.

NYHETER:

Fotograf (Sophie Rimheden): Åse Bengtsson Helin

Inte missa mitt lilla barn Klubb Frimåndag på … ja måndag såklart! Suger Bar är platsen och det blir två artister som du garanterat vill se även om du inte vet det än: Love Lindblom och Magnus Weideskog.
Love spelar nästa hela december på Globen. Ja, det är helt sanslöst, men han gör en paus för att hälsa på nere på Sugar Bar och Frimåndag! Hans låt "Till min syster" har satt sig, och det är i klass med Staffan Hellstrand!
Magnus Weideskog känner ni trogna läsare igen, det är killen som lyckas förena Jumper med singer/songwriter känslan.

NYHETEN: Som en supersuperbonus kommer ingen mindre än Sophie Rimheden feat. Annikafiore fira sin nya låt, en Springsteencover,I'm On Fire med oss på Frimåndag! Detta är så tokigt att du bara måste komma bara för att höra den för första gången!
(Annikafiore känner ni igen från Alcazar)
Sveriges electrodrottning kommer också släppa sitt andra album "Miss" (2004) digitalt denna dag! Sophie bjuder såklart in till lyssning av den nya låten och låtar från "Miss" men kommer även spela lite annat i djbåset!

Klubb Frimåndag 7 december är nu så bra att jag knappt vet var jag ska bli av! Det är ett hopplock av olika genrer, för nyfikna människor, precis som jag själv. Man kan inget annat än att fixa klubben man själv vill gå på! Du kommer ångra dig om du inte var där!

All info finns på Facebook!

(Nästa måndag, den 14 december, är det ytterligare en Frimåndag. Då kommer det blir en helt unik spelning med en väldigt känd artist, denna gång i helt nytt band. Once in a lifetime-upplevese! Och nu börjar ni se ett mönster här, jag vill ge er speciella kvällar som bara händer en gång, inget tragglande med samma band om och om igen.)


----------------------------------------------

Jag lovade er mer och här kommer det, en liten film om hur det gick till när Love & Happiness spelade på Svanen i torsdags:Tillsist:
Nästa onsdag 9 december är det dax för Hemma hos Fanny igen på Pet Sounds Bar med hemlig gäst… jag vet ju såklart vem det är och jag säger er, inte missa för alla knivar i Finland! Den hemliga gästen kommer också ha en ännu mer hemlig gäst med sig…

Tillsist2:
Bryr sig någon om P3 Guld? Det enda roliga är att Timo är programledare och jag vet att han kommer bli fantastisk! Annars är det mest ett skämt, jag menar Lars Winnerbäck är nominerad till Guldmicken…ett pris som man ska få för extraordinära live shower… ja, du kan göra matten själv.
Skoj dock att härliga killarna i Babian (som släppte nya låt igår! Finns på Klicktrack.)är med på ett hörn! Tyvärr kommer väl något bakåtsträvande metallband ta hem den klassen...

Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ställer mig frågan; hur full var jag egentligen i torsdags??

Tom Jerry Boman sa...

Det beror på vem som frågar...