Nästan, nästan, nästan.


Stockholm upplever nu de varmaste dagarna sedan... ever! Bara jag andas blir det svett runt munnen.
Skönt då att Strand finns med närhet till vattnet. Igår var det premiär för Coles Corner... eller ja, de har ju varit på Pet Soundsbar förut men nu har de kommit upp i ljuset. Sandra Bergman & Erik Dellgren känner ni ingen från Send in the clowns på Debaser Medis.

Det var egentligen meningen att fina Sherman skulle spelat, men det blev inställt. Inhoppare i sista minuten blev istället Panter.
Vi tar det så här på vollybolly, jag orkar knappt tänka:

Panter är väldigt nära att sätta de finaste sommarlåtarna du kan tänka dig. Lata dagar vid vattnet med en sliten bandare, kalla öl i en hink med vänner. Men det är bara nära, för precis samma sak som har hänt med Shout Out Louds så verkar de här fem gentlemännen börjat tänka för mycket. Haft lite för mysigt i replokalen. Färgen flödar, motivet suddas likt en nymålad tavla i regn. De sitter inne på en massa goa grejjer, det hör man. Fast på ett väldigt effektiv sätt döljer de det. Det handlar om att våga tro på sin idé, att skala av. Alla behöver inte spela hela tiden.

Men vem vet, det här kommer förmodligen en massa personer gilla. Frågan är bara om någon kommer minnas det när de hört det. Jag hittar inget att hänga upp min upplevelse på. Vad skall jag vissla till?

Vad som bjuds på Coles Corner resten av sommaren hittar du här.

Tillsist:
Ikväll blir det Strand igen, Ram Di Dam spelar och allt är gratis. (om man tänker att Allt är inträdet...) Man bör nog vara där i tid, RDR spelar tydligen tidigt. 21 öppnar det hela.

Imorgon fredag blir det stor premiär för Ny klubb på Sugar Bar (karta). Ett husband kommer tolka sina favvolåtar! Låter som en grym grej! Ny klubb känner ni igen från GBG, det är mycket gubbrock och oldies som ljuder. Man kan ju ana att de flyttade efter mig... Nä men ärligt, jag har börjat gilla det Ny klubb gör, alla andra spelar ju fan ändå samma jävla indiehits överallt. Då är det skönt att någon kan dra i väg en av världens bästa låtar, "Fun, Fun, Fun med Beach Boys", bara sådär från höften!

And shell have fun fun fun til her daddy takes the t-bird away

Från 21 gäller där oxå och hela vägen fram till 03.

Tillsist2:
Skriv upp söndagen den 9 augusti i kalendern. Då kommer du som bor i Stockholm vara upptagen. Mer info om tid och plats kommer.

Tillsist3:
Bjuder på ett riktigt fint band som jag fick reda på idag: Raketen! Nick som du känner igen från Everyday Sensations och Den stora sömnen har fått till en riktig fin liten sommarlåt. Passar perfekt heta nätter.
Visste väl att det fanns folk som kunde göra goa grejer i Stockholm också!

Jerry Boman

1 kommentar:

johan andrén sa...

det har bara varit runt 30 grader nu i veckan, lägg till 8 grader till & du har värmerekordet i sverige ever. målilla, grannkommun till hultsfred.