Mystisk och lite svårKavalleriet är hela tiden som varit, det är körerna som bär dig vägen hem enskilda nätter, det är rusningen längs Andra Lång med flickan i handen, det ekot av skriken som studsar mot torrdockan på andra sidan älven, det är soluppgången efter en underbar natt på utsikten, det är Folkets hus rödaögon som varma bokstäver över Järntorget, det är ljudet av sista dansen på Pustervik, det är snabba trappan upp och ner på Jazzhuset, det virvlande tonerna mellan röda väggar, storslagna tankar om ensamheten och det är det första andetaget liggandes på golvet när ingen längre kliver på dig.

Mörkret är ljuset. Det är snart vår, det sprack just upp. Fäll ditt paraply, krama din vän och låt lungorna fyllas. Här kommer den nya vågen. Det är torrt på gatan nedanför och du är kär igen. Kom med till parken, vi sitter där tills de kör bort oss. Då är vi fler än i går och vi är bättre än dem där.

Med små ord: Kavelleriet har en ny låt uppe. Mörkret heter den och är fan i mig underbar! Spela högt och rys. Du blir aldrig ensam igen. Jag lovar.

Nu kan ni väl säga vilka ni är! Vi gissar och gissar men hör inget.
Men det är väl som vanligt, när någon är svår och mystisk gillar man dem mer. Vi är ju ändå popfolk in love.

Tillsist:
Still Flyin´ på Pustervik i morgon torsdag. Missa INTE! Läs hur jag flög en gång för länge sedan till samma band, en av de bästa kvällarna.


Tillsist2:
Nu går du in på Samtidigt Soms sida och lyssnar på Erik & Francisco. Jag håller med alla föregånde talare och alla kungadömen, den där låten är helt fantastisk!
Köp skivan, gå på spelningen men framför allt: Ge Erik, Erik, Frasse och Göran många kramar när du ser dem på stan. Vilken skiva de har fått ihop.
Nu kräver jag att det sätts ett datum för släppkalas i Göteborg!

Jerry Boman

1 kommentar:

Joseph sa...

Jag skrev det här till dig för någon månad sedan:

"Hej!

Jag mejlade dig för ett tag sedan, men du svarade aldrig. Det handlade i alla fall om indiedagis '09. Jag och min gittarist i mitt band "The sudden moves" är väldigt intresserade av att få vara med och köra några akustiska dängor.

Vår myspace: www.myspace.com/suddenmovesthe

Finns det någon möjlighet för oss att vara med, säg? :)

mvh Joseph Pollack"

Men jag fick aldrig något svar. Skull uppskatta om jag fick ett svar här eller på min mail: jossen_shark@hotmail.com

mvh Joseph Pollack