Så köpt!Först dagens gladaste nyhet:

Jens Lekman spelar på Hammarkullefestivalen!

Av en slump var jag inne på Lekmans hemsida och fick då se att det den 30 maj kommer bli en "sweet summer's night on Hammer Hill". På riktigt!

Annat som händer är att Vargpakten har köpt mig, så nu måste jag skriva om dem.
Eller köpt och köpt, det hela gick till så här att jag undrade om man kunde få tag i deras nya låtar någonstans, eftersom jag ville spela lite nytt med dem på Klubb Sandviken på lördag. Frågan sändes iväg via deras Myspacesida.

Svaret var lika roligt som självsäkert:

"Om du skriver om oss så skickar vi över några mp3:or."

Till saken hör att jag faktiskt indirekt har skrivit om Vargpakten, deras låtar har jag nog spelat varje gång när jag fått spela skivor ute. Jag har sedan lagt ut spellistorna här. Men men, jag har ju aldrig riktigt nämnt dem så här...

Köpt eller inte köpt: Jag har fått några mp3:or och härmed håller jag min del av dealen:

VARGPAKTEN.

Behöver jag skriva att låtarna är tokbra?! Favorit just nu är "Ge mig en pistol" och sen har de ju drämt till med årets mest oväntade cover: Johnny Boys "You Are The Generation That Bought More Shoes And You Get What You Deserve". Underbart!
In och lyssna på den naivaste dansmusiken, de bästa texterna och helt enkelt ett band som verkar vara en liten bunt sköna människor!

Frågan är vad som händer nu? Kan det bli som det här? Dock har det inte regnat några miljoner över mig, men de mp3:or jag fick är i min värld värt ungefär lika mycket.
Bring it on Konsumentverket!

Tillsist:
På torsdag kommer Thermostatic till studion. Det blir världspremiär för deras nya, och faktiskt första, musikvideo! På fredag spelar de på Storan och släpper skiva. Härligt härligt.

Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

ang. Vargpakten.
Otroligt! killen gör det igen; Gräver fram något riktigt dåligt ur den svenska elektroniska scenen och hyllar det som genialt.
Jerry, du befäster din position som svenska musiklivets sämsta smaklök.
Hade det inte varit så otroligt roligt att läsa hur du hyllar uppenbar skitmusik hade jag aldrig läst din spalt.

Jerry Boman sa...

Anonym: Tack. Jag har inga smaklökar, bara vårlökar som spirar när musik funkar att spela ute. Vargpakten gör just det, den funkar. Folk verkar gilla det och ler när de hör Vargpakten.
Kul att du finner det underhållande!
Eftersom du är anonym så har du förmodligen också anonym smak.