Göteborg scenester?Nu finns det en intervju med mig på It´s a trap. Det är ju trevligt men jag är ändå lite tveksam till uttrycket "Göteborg scenester". Är inte det nedsättande? Nu hävdar Avi att han inte menar något illa, och det får man ju tro på. Men jag är ändå lite skakig. Inte vad jag behöver just nu.

It´s a Trap har fokus på just Göteborg en tid framöver så kolla in där ofta om ni är intresserade, och det är ni ju. Märkligt ändå, en snubbe strax söder om Seattle har mer koll på musiken i vår stad än den stora tidningen på Polhemsplatsen. Fast de har ju å andra sidan koll på hur Springsteen bor när han är här, och sånt är viktigt. Eller inte.

Om någon undrar, nej jag är inte en fena på engelska. TLBN-Joel fick hjälpa till med översättningen... och det är då man förstår varför vissa sjunger på engelska. Det ser ju bättre ut och man framstår ju väldigt världsvan när man ser sina egna ord på engelska. Speciellt när svaren innehåller ord som jag knappt själv förstår...

Tillsist:
Jag vill åka genom en biltvätt. Sittandes på utsidan.
Det vore bra för min hjärna.

Tillsist2:
Den stora tidningen har dock en fin blogg av/med Julia Granberg.
Mer sånt för fan!

Tillsist3:
Satte Itunes på random och upp flyger "Känn ingen sorg för mig Göteborg"! Man får inte glömma att det ändå är en makalöst bra låt!
Listan som programmet spelade upp var:

Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström
Little things (that tear us apart) - Irene
Friday night a the drive-in-bingo - Jens Lekman
New city love - Jonas Game
Ingenting, ingenting... ingenting!!! - Kristian Anttila

Av drygt 1600 låtar så kom dessa upp helt slumpmässigt! Kan bli en bra dag det här ändå.

Jerry Boman

2 kommentarer:

julia sa...

"What sets Göteborg apart from all other Swedish cities is that, statistically, one person gets hit by a tram here every day of the year. We live in constant fear of these huge monsters! And fear generates creativity and fellowship" - fint sagt.

och tack

Anonym sa...

Fin låt som var streamad