Från och med nu och 5 dagar framåtJaha, den där killen fick jag träffa på jobbet idag. Vad gjorde du?

Nåväl.

På onsdag kollar alla in Pinto på Kontiki. Mer med Pinto här och här.
Eller så går du till Bengans och lyssnar på Almedal. (jag pallar inte länka till alla artiklar jag skrivet om Almedal, sök i rutan längt upp till vänster...)

På torsdag lyssnar du till Kusowsky när de spelar live i Nyhetsmorgon Göteborg Väst klockan 09:15.

På fredag går vi i grupp till Klubb Existens och lyssnar på samma Kusowsky fast på en riktig scen.

Och på lördag smäller det! Almedal släpper sitt efterlängtade debutalbum och Klubb Populär och EDGE? går samman för en kväll och firar det på Storan. Det, mina vänner, kan bli årets fest. Satan i gatan.

Tillsist:
Håkan kommer alltså att sitta i Nyhetsmorgon Lördag på...ehum lördag och snacka med Lasse Bengtsson. Hellström kommer även spela en låt eller två... Mellan 09.00 och 11.30 i TV4 på lördag alltså. Då kan man oxå se det där vi spelade in idag: Håkans kärleksförklaring till Göteborg.

Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Missa inte akustisk spelning med QUARTERHORSE på Kontiki nu på Skärtorsdag 20:e mars! De kommer premiärspela material från efterlängtade album nummer två.

Dessutom blir det flera låtar med Jesper från DJ-båset :-) Kul att du nämnde honom i It´s A Trap- intervjun, han var lite lätt chockad :-) Men det var givetvis en Glädjechock för att använda kvällstidningsspråk!

Ha D Gott,

Sebastian

Popoffer sa...

Jag fick också träffa Håkan på jobbet :)