Skall du upp eller ner?

-------------------------
Blogger bråkar lite.
Klicka här för det senaste.
-------------------------"Tisdag" är numera en äldre omskrivning av "Kellysdagen". Sunkhaket på Andra lång har mutat in veckans andra dag i och med sitt outtröttliga sökande efter ny musik. Tyvärr blir den billiga ölen ibland roligare än musiken.

Broken Records spelar country. De gör det bra. Sången är jättefin och lirandet likaså. Men de tre killarna verkar inte vara på plats. De sitter någonannanstans än på ett billigt hak i Göteborg. De spelar helt enkelt mest för sig själva.

Det här är inte ett påhopp på en musikstil. Det här är inte ett förnekande av annan musik än svensk pop. Det är en fråga om närvaro.
Den saknas helt. Trots alla smäktande country sånger i slowmotion.

Man skulle kunna se det som väldigt avancerad hissmusik. Det är ingen dålig sak de gör,det är en bra bakgrund till en öl och lite skvaller. Något som surrar runt istället för Kellys mp3blandning. Men inget som man kan fokusera på, det är för luddigt.

Som sagt, det är inget fel på stämsången eller det fina orgelspelet. Allt sitter där det skall, en liten låt fångar uppmärksamheten någon kort sekund. Jag tror den kan ha hetat "Desperado".
Tyvärr så kan jag inte uppmana mer entusiasm än så.
Skvallret och rösterna dränker efter några låtar bandet helt.
"-Vad gjorde han sa du? -Nähä! - Helt utan kläder?!?!"

Tillsist:
Som det sent i natt avslöjades: Sibiria spelar på Cosyden den 18 november. Det blir en kväll att minnas! Som jag väntat! Jag skiter i om någon tycker att de "är så mesiga att man blir förbannad", för mig är de på Topp5.

Tillsist2:

Lördag betyder Underjorden! Vilken lineup! Samt att flyern kan ta priset som årets vackraste!

Jerry Boman

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: