Videopremiär: Tiger Bell svettar sig igenom Wanna Wanna


Äntligen! Sällan har jag väntat på en musikvideo som denna! Efter att ständigt matats med smygbilder från Tiger Bells Instagram/Twitter är så videon nu klar. Och vilken video det blev!

Det hela utspelar sig i Mjälgahallen i Falun och var del av projektet Music Video Lab där sex band och sex filmteam under en vecka gjorde musikvideos. Bland annat har vi videos från Musik Enligt Jerry-kändisarna i Hökartorget, Sara Yasmine, Me The Tiger och en helt del andra att vänta.Jag tycker Tiger Bell-videon, både till formspråk och framförallt till färg, fångar låten på ett helt underbart sätt. Rent till bildsnitt men ändå skitig i rörelser. Mycket snyggt med färger som går igen i kläder, bakgrund och logga.
Bra närvaro, nästan så man blir gympasalssvettig av att bara se den. Och trots att den faktiskt "bara" utspelar sig nästan uteslutande i den där hallen blir den aldrig tråkig. En riktigt modern punkvideo helt helt!

Nu skrivet om det, här är den, premiär i dag: Wanna Wanna med Tiger Bell.

(Trogna läsare känner igen Tiger Bell, har nämnt dem förr och vill man se/höra låten i en helt annan tappning kan man göra det på mitt projekt Stockholm Boat Sessions. Där finns låten akustiskt från Djurgårdsfärjan)


Tiger Bell - Wanna Wanna on MUZU.TV.

Tom Jerry Boman

Inga kommentarer: