EXTRA: Jerry sänder live från Peace & Love i Nyhetsmorgon


Jag vet att ni har längtat, jag vet att ni har trånat. Nu är det äntligen dags: jag kommer sända live från Peace & Love i Borlänge, rakt ut i TV4s Nyhetsmorgon.
Javisst, nu får ni äntligen chansen att se hur jag ser ut på riktigt! Eftersom trycket är så stort gör jag en Swedish House Mafia och sänder inte bara en gång från Peace & Love, utan hela TRE gånger!

Schemat ser ut så här:

Torsdag 08:15 i TV4
Gäster: Emma Svensson (Rockfoto) samt Ronny Mattsson (P&L)
Kommer Peace & Love slå sitt eget publikrekord, 50 000 besökare? Förhoppningsvis har presschef Ronny svaret på den frågan på torsdag morgon. Emma grundade Rockfoto och resten är en saga, nu är hon landets absolut främsta rockfotograf och när hon inte plåtar Peter Jöbacks skivomslag, håller kurser på Fotografiska, fixar klubb på F12 eller är redaktör för Håkan Hellströms bildbok så hänger hon på P&L (där hon också håller ett seminarium på fredagen). Hon har med sig sin bästa bild från alla år på festivalen, inte missa den!

Lördag 08:15 i TV4
Gäst: Dan Sonesson (VD P&L)
Hur kom det sig att en liten festival i lilla lilla Borlänge plötsligt blev landets största? Dan stiger upp i gryningen och berättar hur man med vilja, känsla och kanske en smula tur skapar en trevlig festival från 1999 och framåt.

Lördag 09:45 i TV4

Gäster: Sugarplum Fairy och Lilla Sällskapet
Borlängebandet med bröderna Victor och Carl Norén i spetsen har med Sugarplum Fairy spelat på festivalen varje år sedan 2001 och har därmed rekordet.
Erik Nordström och Mats Norman släppte sin första låt på nyårsafton och sen gick det fort. Debutanter på Peace & Love och med ett barns energi sprutar de ur sig hit efter hit.
Rävarna och debutanterna kring samma bord alltså, kan bli hur roligt som helst!


Platsen är framför Utopia (största scenen). Ni som är på plats (och vakna alt inte gått och lagt er än) får gärna komma förbi och hänga.

Ses i Borlänge!

Tom Jerry Boman

Inga kommentarer: