Gimme indie firar tre år på lördag, hylla Tommy på Strand!


Tommy framför datorerna som ger dig bästa musiken.
Att säga att man känner Gimme indies grundare är samma sak som att säga att man ofta är ute på lokal. Det är där man hittar musiksveriges hårdast jobbande kille Tommy Ericsson, strax jämte mixerbordet i stora lurar. Jag tror inte jag träffat Tommy en enda gång utan att han jobbat, ska jobba eller har jobbat.. Att ge oss de bästa konserterna live över nätet/appen är ett hästjobb. Och då gör killen det helt gratis!

Det pratats mycket om hjältar och Tommy är precis det. Sorry, klubbarrangörer och djs, ni lägger inte ner hälften så mycket tid på era grejer. Han gör det för han vill att vi alla ska få uppleva landets bästa spelningar hemma eller i vår telefon. Han gör det för att vi ska få Sveriges bästa radiostation rakt in i örat, utan att det ger honom ett öre på fickan.Klicka på bilden för mer info!
Nu tar vi och firar av Tommy riktigt rejält på lördag när Gimme indie firar 3 år på Strand! I’m From Barcelona och Urban Cone spelar live och vi har övertalat Tommy att INTE sända live! Jag tycker alla bjuder killen hela kvällen, ger honom så mycket kramar han vill ha och glöm inte att tacka honom för allt.

Lite fakta som sätter Tommys jobb i perspektiv: Över 100 (ett hundra!) livespelningar hittar man i Gi:s arkiv! Det är helt makalöst!

Klicka på bilden för all info. Eller klicka HÄR för att se vad alla djs har för favvolåtar! 
På plats kommer Gi:s eftertraktade påsar finnas till försäljning och för första gången går det också att köpa t-shirts! Härligt! Stöd Tommy och få en fin påse/tröja.

Själv kommer jag springa runt på Strand med mic i hand och en fotograf i hälarna, kvällen ska sparas för eftervärlden.

Tillsist:
Sommarklubb med Gimme indie!
Nu blev det klart att Tommy kör sin sommarklubb i år igen på Debaser Humlan! Under fyra kvällar i sommar blir det skönt häng och den bästa musiken i parken vi ofta glömmer.
Här läser du allt om det hela.

Tillsist2:
Innan lördag är det fredag:
Ylva Bulldozer på FASCHING. (lyssna här)
Azure Blue på MEDIS.  (lyssna här)
Chikan på TEATER PERO. (läs mer/lyssna här)
Bedroom Eyes på MOSEBACKE (lyssna här)
Dial M for murder på DEBASER (lyssna här)
Säkert! på GRÖNA LUND (läs mer här)

Sen är det rolig klubb på F12! Pontus och Daniel (Happy Endings) spelar skivor och lottar ut hotellnätter...Javisst, så sjukt roligt! Man kan vinna en natt i ett dubbelrum samma natt! Klubben har det passande namnet Get A Room! och du läser allt om hur det funkar här. Hurra för roliga idéer!

Jodusåatt...


Jerry Boman

Inga kommentarer: