DJ enligt Jerry: Jag spelar indiemusik i Indiematsalen!


Fredag kväll blir det härlig stämning i Indiematsalen på Slakthuset! Jag, Ludwig Bell och Johan Hurtig kommer bränna av de härligaste låtarna i dj-båset från 22:00. KOM!

Här är eventet på Facebook.

Så här skrivs det om denna dj-trio:

LUDWIG BELL (Dreamboy – Pasadena)
popstjärna

Vissa föds till stjärnor. Till popstjärnor. Ludwig Bell från Solna är en sådan person. Det började med indieälsklingarna i Dreamboy, bandet som tog sångare Ludwig hela vägen till Japan. Så gick han över till Pasadena där han och Niklas Pettersson (också från Dreamboy) just nu är i full färd med debutalbumet… Men det är under eget namn han är mest känd. 2010 släppte han skivan ”Jag har försökt förklara” och tog oss med storm. Vi lärde oss fraser som ”Jag är en idiot”, ”Det står en elefant i vår lägenhet” och vi lärde oss hur framtidens svenska pop låter. Vad som inte är så känt att det är Ludwig som efter samarbete med Annika Norlin sjunger på Hello Saferides ” I Thought You Said Summer Is Going to Take the Pain Away. Bara en sån sak!
Räkna med indieklassiker och musiken du bara måste älska när Ludwig spelar!

http://www.ludwigbell.se
http://www. www.myspace.com/pasadenasweden

JERRY BOMAN (Musik Enligt Jerry - Stockholm Boat Sessions - The Tram Sessions)
musikbloggare/musikjournalist

När Jerry på sin blogg ”Musik Enligt Jerry” berättade att Broder Daniels sångare Henrik Berggren tänkte släppa en soloskiva till hösten gick plötsligt telefonerna varma hemma hos Henrik. Göteborgs Posten och Expressen var några av tidningarna som hakade på denna nyhetsbomb! Tyvärr missade båda att det var den 1 april och att Boman spelade alla ett spratt… Men det säger lite om hur stor bloggen är, Jerry hittar allt som oftast morgondagens popfavoriter, han går på runt 200 spelningar per år och som detta inte var nog: han sätter band på både spårvagnar och Djurgårdsfärjor, filmar det hela och sprider till värden via sajterna The Tram Sessions och Stockholm Boat Sessions.
Jerry spelar mer än gärna tre Broder Daniel låtar i rad, blandar upp med Blumchen och toppar med veckans nätfynd.

http://www.musikenligtjerry.se
http://www.stockholmboatsessions.se
http://www.thetramsessions.se

JOHAN HURTIG (Café)
journalist/modebloggare/filmproducent

Ryktet säger att Johan gillar ordvitsar. Hur som helst är han killen med modeblogg på Café där han delar med sig av moderelaterade pekpinnar, populärkulturella funderingar och renodlade tramsigheter. När det kommer till musiken kan ha lika väl drämma iväg en Peggy Lejonhjärta som en stukad Concretes-dansmix. På det hela taget kommer du få en sjukt bra kväll i Johans musiksällskap!

http://johan.cafe.se/

Jerry Boman

Inga kommentarer: