Nytt: Indian Spring


Lindholmen är sommar. Bryggorna, bergen och lokalerna, alla bär de minnen av varma dagar/nätter i Göteborg. Har gått vilse, varit kär, varit full och hög på livet, hittat svartklubbar, spelat in musikvideos, åkt mer ribb-båt än normalt, lämnats vind för våg iförd stumpor/shorts i regn, varit med i radio och varit på oändlig resa genom detta område i förvandling. Långa alléer, varvsbyggnader och det där fantastiska huset som en gång var Juvels huvudkontor men som för några månader blev bostad till härliga människor. Komplett med dammiga mötesrum som lämnats vind för våg.
Allt har hänt på sommren.

Så kom det ett mejl från ”fem personer som brukar repa ute på Lindholmen”…Indian Spring består alltså av fem personer; Johan Berlin, Carl Nilsson, Jonatan Martinson, Gustav Bäcklin och Johannes Andersson. Dem har en replokal på just Lindholmen i Göteborg.
Musiken är sommar, sprudlande sommar, gitarrer som glider mot Kjellvander, sång likt unga Shout Out Louds och popkänsla i närheten av Timo.

Song For Donny by Indian Spring

Som någon märklig bonusinfo ska det tydligen gå att höra Makthaverskans nya låtar i Indian springs låtar. Om detta är ett PR-trick eller om det verkligen är så att väggarna är tunna likt löv i replokalen vet jag inte, men det är roligt!

Här hittar du Indian Springs hemsida (där du hittar fler låtar) och här kan du bli vän med dem på Facebook.


Jerry Boman

Inga kommentarer: