Raritet: Kristian Anttila släpper nygammal jullåt - helt gratis!


Först: Någon eventuell julfrid känner jag inte till, på juldagen spelar jag och indieikonen/djkändisen Gustav Gelin skivor på East i Stockholm. Det kommer bli, förutom tokbra och julbefriad musik, en märklig upplevelse. East ligger nämligen på Stureplan. Jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig, kan jag spela Lovisa Negga? Kan jag spela Samtidigt Som? Kan jag spela The Knife?
Ni som befinner er i huvudstaden på juldagen, kom gärna förbi! Mellan 22 och 03 lovar jag spela den bästa popen du kan få! Nu jävlar ska torget med betongsvampen få!
Svårt att smälta det, jag spelar skivor på Stureplan alltså…


Såklart kan jag inte släppa er där utan att dela ut några musikaliska julklappar. Efter hoppet hittar du både en Kristian Anttila raritet och en helt ny låt från Kumlas finaste Tangerin.


Den här låten är egentligen inte alls ny, men det har varit svårt att få tag i den: Kristian Anttila skrev 2008 en låt för P3s Morgonpasset. Eftersom så många har frågat och trånat så släpper den trevlige göteborgaren så här på julaftonsförmiddag låten för gratis nedladdning på sin hemsida!

Lyssna här:
Kristian Anttila - Sång för trolösa by musikenligtjerry

Ladda ner Sång För Trolösa HÄR.

När julafton 2010 bara var minuter gammal släppte Tangerin från Kumla digitala skivan Uppåt väggarna. Och jag kan inte sluta lyssna på Slåss Som Ingo! En titta-under-lugg-pop-låt som tar mig tillbaka Hardy Nilsson och stunderna när svensk pop var lite snällare, lite soligare och lite bättre. Tangerin skämmer bort oss med sväng och sittdansen framför datorn är här, lite handklapp värmer och nog fan är det här Jumper-klass!


Lyssna här:
Slåss Som Ingo by Tangerin

Mer från Tangerin hittar du HÄR.


God jul
Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena jerry! Jag råkar bo granne med gurabändaren i bandet, Thom Höglund. Han lirar också i det eminenta bandet Agent. Lite mer garagestuk typ. Också värt att kolla upp. Följer de här sköna snubbarna å hoppas att det ska lossna bigtime! God fortsättning säger Thomas Madsen, helgledig biblioteksarbetare

Anonym sa...

Shit! Minns att jag letade ihjäl mig efter denna låt när jag hörde den på p3 2008. Googlat efter den då och då efter det utan lycka. Men nu, när jag sitter ensam på andra sidan jorden och helt random kom att tanka på den låte så hittade jag den via dig. Tack som fan! Tack vare dig fann t.o.m. julhataren Anna lite julstämning. Tack tack tack och god jul!