VIDEO: Alla vill se dig röka nu som Håkan Hellström

Hur mycket kan man röka i en musikvideo egentligen?

Tillsist:
Här hittar ni originalet. Varning på den, Håkan Hellström röker. Lite.6 kommentarer:

Anonym sa...

Sjukt. Hur kan en person som vet att han är en förebild för massa unga medvetet glorifiera rökning? Håkan hellström är en idiot.

Anonym sa...

Ja, Håkan verkar inte ha haft detta i åtanke då han börja strosa omkring med en cancersticka överallt. Inte så speciellt smart av honom. Dagens, månadens eller årets ris är vad han förtjänar för detta.

Oscar sa...

Men herregud! Hur kan man bli chockerad av något sånt här? Håkan har sjungit om knark ett antal gånger, men denna lilla cigarett får hela Sverige i gungning. Låt mannen röka, och låt ungdomarna som känner att de måste röka för att Håkan Hellström gör det göra det också.

Anonym sa...

Det är en jäkla skillnad att sjunga om droger och att posera på en bild i en tidning snortandes kokain. Man reagerar/upplever det på ett helt annat sätt när man ser det på bild. Därför håller jag totalt med de två första kommentarerna, extremt onödigt av Håkan att glorifiera rökning på detta sätt/ Tim

Anonym sa...

haha patetisk parodi.
han får väl göra vad fan han vill, om ni stör er på det, kolla inte då.
förresten så röker han inte ens särskilt mycket i videon

Tom Jerry Boman sa...

Anonym:
Det är ju inte ett påhopp på Håkan, han röker knappt i sin video. Det här handlar om alla som blev så jävla upprörda för att någon råkade röka en smula på bild.
Kände att jag måste förklara.