Jag är förolämpadOm du liksom jag tycker att det uppdateras lite tunt här just nu så har du helt rätt. Jag har tusen andra saker i huvudet och ja, snart kommer du få reda på vad som händer.
Men jag har ändå seglat runt på diverse tillställningar.

Jag gjorde i helgen min Stranddebut i Stockholm och det gjorde inte ont alls faktiskt. Bra ställe, även om det verkar krävas väldigt väldigt mycket folk för att man skall få bra tryck i publiken. Lite avlång lokal. Men jag kommer nog gå dit fler gånger.
På scen stod Great lake swimmers... Ibland kan deras musik vara mycket bra. De har sina stunder helt enkelt. Jag har lyssnat en del på dem av olika anledingar och ja, det finns frö av gillade. Men när samma band den här kvällen verkar vara turnétrötta upp över öronen så händer inget alls. Musiken liksom kräver att bandet faktiskt är på tå, berättar sina historier så man tror dem. Att lojt riva...nä de river inte av något, mer så att de slabbigt blaskar sig igenom låtarna, gör ingen glad. Kanske är det storstans publik som är seg, det finns ett rykte om att det är så, men man vinner nog inte några nya fans den här kvällen. Synd, de hade en bra chans där.Sätt dig in i följande situation:
Du och dina polare skämtar lite på en svensexa, ni skoj sjunger lite. Alla är ni hyfsade på att stampa i takt och humma snyggt. Det blir helt enkelt små svängigt när ni larvar er. Inget överväldigande, men hey, det är ju en svensexa så vad förväntar sig folk.
Någon på det där kalaset ser er och tycker det är helt fantastiskt. Fast ni inte riktigt fattar vad som händer så har ni plötsligt en turné inbokad. Helt sjuk, fattar ingen att allt är på skoj!
Men vaddå, får man glida runt lite i olika länder, dricka en del gratis och ja, kanske få ligga lite på vägen så what the heck, kör i vind! Vi lurar skiten ur dem för ingen vågar kritisera vår grej, vi är fan unika! Bring it on!
Ni åker runt och kör er totalt verklighets befriade grej, folk kommer och kulturförespråkarna hävdar att det här är stort.

Okej, nu kan jag inte hålla mig längre, kolla på filmen nedan:Alltså, vad är det frågan om? Jag känner mig förolämpad. Över att de här faktiskt får uppträda inför folk. Det finns inget där, inte ens kläderna som de har på sig som förmodligen ska vara fina och goa är vare sig det ena eller det andra.
Nu kommer jag få alla på mig, att jag är svenne och inte fattar. Men ser ni den bollen springer jag inte på, för någon jävla höjd får det vara på skapande. Det här var faktiskt Kolonis enda lågvattenmärke. Då skall man ha i bakhuvudet att det faktiskt under fyra år inte varigt något så här dåligt som Koloni fixat. Det är imponerade, även om det just den här gången sket sig totalt.

Mer av "bandet" hittar ni här.

Tillsist:
Steget på Pustervik ikväll kommer bli grymt! Ett av Göteborgs bästa band just nu! Ett av landets bästa!

Jerry Boman

1 kommentar:

Sophia sa...

inga tips på vad man ska göra i göteborg på lördag? :)