Enkelt och svårt.Kort och koncist:
We are soldiers we have guns har gått från Malin Dahlberg änglaröst till samma fantastiska röst med tillägget skärpa i melodierna. Samtidigt som Malin numera är helt överjävlig på gitarren, så finns enkelheten i låtarna kvar. Det är avskalat, få ljud som dämmer upp bakom rösten. Där andra bygger ljudmurar gör WASWHG på sin höjd hönsnät. Det är bra, för den som bäddar in den rösten är inte klok i huvudet.

Bäst på kvällen är November. En leksakslåt, en popdänga klar för min Ipod. Lättsama färger som drömmer, och samtidigt grimerar av ledsamhet. Att en så fin uppåt låt kan få en att tänka regntankar. Storslaget.
Tillbaka till det enkla, men samtidigt svåra. WASWHG kombinerar tiden perfekt, det är underbart välspelat samtidigt det välkända rakt på enkla. De träffar Göteborg mitt i magen.

Tillsist:
Lyssnar på Makthaverskan och känner för att starta ett upplopp, riva någon vägg och klippa till idioter. Ett av stans bästa band just nu! Lyssna på dem när våren är för äcklig, när nykära puckon överbefolkar parkerna eller lyssna när du skall upp i ringen.
Bäst är German Boy! Vilken energi! The power of upprepning!

Jerry Boman

Inga kommentarer: