UPPDATERAT: Damer, kvinnor och tjejer.

UPPDATERAT:
Jag skall vara med i SR Sjuhärad nu klockan 15.03 på fredag eftermiddag!
Klicka här för att lyssna över nätet.
Jag skall prata om pop tror jag, och de vill ha svar på frågan vad som är indie. Med i studion är oxå They Live By Night.
Det här blir kul!
Här springer man runt och klagar på att det bara spelas musik gjord av män ute och sen kommer man upp till Stockholm för att finna en klubb som bara spelar musik gjord av kvinnor. Japp, ni läser rätt, Klubb Who´s that girl? på Bonden Bar kör bara musik gjord av kvinnor.

Nu kan man snacka om att det här är ju inte heller speciellt jämlikt, för det är det inte, men lik förbannat älskar jag tilltaget! Ser man till hur det ser ut på ALLA andra ställen så jämnar nog den här klubben ut det hela en smula.

Så alla ni som säger att det är färre kvinnor som gör musik, hur förklarar ni att en klubb kan köra låter med kvinnliga musiker i fem timmar! Nä, det finns ingen ursäkt nu inför vi 50/50 som det var menat från början! Och så tar ni och besöker Klubb Who´s that girl? om ni svänger förbi Stockholm! Punkt.

Väldigt trevliga visade sig klubbbesökarna CK och Sophie Rimheden vara. Väldigt trevliga människor. Märkligt det där, jag hymlar ju inte precis med att jag har svårt för CKs musik (och han vet om det), men han är en grymt trevlig prick!

Innan ni klagar och fäller syrliga kommentarer, bilden gör inte klubben rättvisa. Det var folk där alltså...

Tillsist:
Spring Johnny! spelar på Henriksberg på fredag. Grymt! Och på lördag är det GS2H på Razzia, med Kite. För mer synth så har man ju alltid Universal Poplab på Sticky. Så är det svulstigt från Danmark på Klubb Existens... också Henriksberg. Det är alltså TVÅ klubbar på en och samma gång på Henriksberg på fredag.

Tillsist2:
Det här är härligt!
Lyssna på Trevliga människor med Sara & Christoffer.

Tillsist3:
Klubb Slacker på Pustervik, första fredagen varje månad. Och se där, den 7 november kommer Den Stora Sömnen! Ojoj, det kommer bli så bra!

Jerry Boman

1 kommentar:

Kapten sa...

Tjejer, världens bästa kön!