I händelsernas centrumOnsdag: Universal Poplab spelar på Bengans.

Torsdag: Jag träffar Universal Poplab på Centralen. Det hela går att beskåda 09.15 i TV4 Nyhetsmorgon Göteborg Väst.

Jag kommer också spela skivor på Dapony Bros spelning på Pustervik! Det kommer bli grymt roligt att se dem igen, jag har saknat Ponybrödernas uppåt musik! Kom dit du också!

På Svanen blir det Indiekören som sjunger härliga hits, ibland sexstämigt. Jag grämer mig att jag missar detta...

Fredag: Så många val! Vi tar en bunt i alla fall:

Pustervik: Två superband på samma kväll! First Floor Power är tillbaka och likaså Speedmarket Avenue. Det är som det är 2004 igen!

Röda sten: Samtidigt som släpper äntligen skiva och firar med att spela under bron. Jag vet att den där spelningen kommer bli galen! EDGE? fixar ju alltid bra fester!

Storan: Universal Poplab har släppkalas, men den stora händelsen här är Jesper. För första gången live! Det utlovas fina låtar med flygel! (om de får in en flygel...) Sen kommer två personer framföra olika versioner av UP låtar akustiskt, vara en PÅ SVENSKA! Det där vill du fan inte missa! Jag lovar dig! Jesper, UP och så dessa två bonus låtar...ojoj...

Underjorden: Koloni hänger i Gamlestan igen och nu är det bla fina Mount Eerie på schemat. Men ännu roligare är att min vän Erik ställer ut fotografier, "8 av 10 Koloni", bilder som är tryckta på någon form av duk. Bilderna föreställer såklart artister som figurerat på andra Koloni arrangemang.
Det fina är att han sedan lottar ut bilderna! Missa INTE chansen att gå hem med en helt unik tjusig bild! All for free!

Lördag: Ida Redig spelar med kompband, Daniel J spelar på Henriksberg, HolyLisaHoly spelar i en lägenhet på Tegnersgatan... Jag återkommer.

Jerry Boman

1 kommentar:

RobinEnqvist sa...

Måste Rekommendera dig till att besöka Rockborgen i Borås på fredag!

Billie the Vision and the Dancers
+ Autisterna
+ Defiant Age, ett borås/gbg-band som är sjukt mysiga att se live....