Premiär och premiär.Om allt går vägen kommer du här att se de första rörliga bilderna på Palpitation, bara minuter efter att de gjort sin första livespelning på Join Our Club.
Det bör finnas video på bandet här omkring 24.00 iallafall...

(Om du kollar in här innan 24.00 kan det hända att det ligger andra bilder i spelaren, tex Pinto från Cafe Hängmattan. Dem kan du också lyssna på...)

Tillsist:


Kollade på Liars och HTRK igår. Pustervik var stället och priset skyhöga 150 pix... Och det kan man ju säga, det där var inte min påse...Liars lät ju bra på nätet men live var det påklistrat tråkigt. Billigt. HTRK stelt och intetsägande...
Jaja, nu pratar jag inte mer om det. För er som funderar, kolla på Pen Expers istället.
Btw: Är det bara jag eller har inte ljudnivån varit tokhög de senaste gångerna på Pustervik?

Tillsist2:


På den här fyrkantiga spelaren ligger just nu en helt underbar låt. Ny sångare (eller den gamle är också kvar och den nye är ju med i bandet sedan innan...) men den nya låter helt jävla underbart. Vilket ljud, vilken låt och än en gång vilken röst!. Det går bara uppåt. Låten heter Endless Summer och det är bara att komma ihåg, för om inte du inte kommer gilla den låten...rättelse...om du inte kommer jubla högt när du hör den låten skall jag skrika "Spela snabbare!" på valfri konsert med Göteborgs Symfoniker.
Bandet? Det får ni klura ut genom att titta på bilden...

Jerry Boman
redaktör Allears Göteborg

Inga kommentarer: