(Uppdaterat) Hang the DJ.Det här blir en liten och koncis text:

1. Onsdag kväll spelar jag skivor på Sticky. Emil från EMA spelar också skivor...Honom känner ni nog igen som Beat Agency-Emil om du är från Göteborg... Det är Allears som fixar med Live Giget och Klubben heter The Camp. Två band spelar, Swedish for beginners (Göteborg) och Tones of home (Kalmar). Kom dit och häng, ta en öl och framför allt lyssna på bra musik.
Jag kommer spela ny och gammal pop. Mest ny pop då, låtar som du knappt hört innan men som du kommer att älska!

2. Cosy Den-Mattias har inte haft klubb på ett tag nu, han har fullt upp med skivbolag och att fixa klubbar i huvudstaden. Ibland åker han över till Finland och hänger med sina polare... Nu har han hittat ett helt nytt fantastiskt finskt band! Via MSN låter han hälsa att det är Henry från Cats On Fire och Jessika från Le Futur Pompiste som satt ihop ett band. (om jag inte ser fel så var de just de två banden som spelade på den första Cosy Den...).
Strunt samma, bandet de två har ihop heter Burning Hearts. DE ÄR TOKBRA! Lyssna på I lost my color vision och bara älska! Magiskt!

Tillsist:
På torsdag ser ni Kapten Hurricane i Nyhetsmorgon Göteborg Väst. Inte missa! Snurrig intervju och bra musik utlovas...

Tillsist2:
Humm krock deluxe på fredag...Anna Järvinen på Pustervik eller Tellus About The Moon på Stars´n´bars (On our Honeymoon). Namnet på sista alternativet är ju helt briljant, och de låter ju så fint så fint... men samtidigt är man ju nyfiken på den där Anna det snackas om så mycket.

UPPDATERAT: On our Honeymoon är flyttat till LÖRDAG. Samma plats. Härligt, då kan jag gå på båda! Tack Gud!

Jerry Boman
redaktör Allears Göteborg

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är lite spännande att du inte ens nämner att Harvey Willams har spelning på fredag. Det känns ganska aktuellt, om man nu är intresserad (på riktigt) av pop.

Anonym sa...

eller bonnie and clyde idag!

Jerry Boman sa...

Ja det kan ju verka märkligt, men jag gör ett eget urval med saker som jag tycker är intressanta. Det här är ingen exakt guide till allt som finns. Jag nämner tex inte Trummor och Orgel på Nef, Kingston Air Force på Röda Sten m.m...
Men bra att andra hjälper till och fyller i vad de anser viktigt!
Om Harvey (som då spelar på samma klubb som Tellus About The Moon) är mer eller mindre pop låter jag andra bedömma. Jag gillar musik på riktigt iallafall...

Såklart spelar B&C idag på Wish! Men eftersom jag är så egenkär just idag så vill jag ju få alla att tro att det bara är alternativet att lyssna på mina skivor som finns...

Anders sa...

Jag kan absolut rekommendera att se Järvinen! Hon gjorde en grymt bra spelning hos oss i norrköping i torsdags...

Mindy sa...

tyckte hon var lite avslagen i Stockholm faktiskt… Svårt att höra vad hon säger och så. Men det var ju första gigget så kanske inte så konstigt, och om Jonathan är med på trumpet på fredag också så kan det inte bli annat än magiskt =)

Anonym sa...

Det är väl då för väl att TATM och Harvey W's spelningar är flyttade till lördag (24/11) istället.