Svett, folk och val.


klicka för större bild vet ja

SMS 23.58: "Det är jättelångkö och fullsatt, så jag ger upp"
Ljudtekniker-Anna missbedömde, precis som många andra, den här programledaren/poetens dragningskraft.
Lapp på luckan.

När jag var 16 - 17 år så var jag ofta förbannad. På åldersgränserna.
Jag ville gå på konsert, men var lite för ung. Samtidigt var jag för gammal, tyckte jag då, för att hänga på ungdomsdisco.
Det är bra att några artister inte verkar ha glömt hur det är att vara "lite för gammal lite för ung". Navid Modiri är en sån artist. Timo och Timbuktu andra.

De brukar köra "matinéförestälningar", samma scen men ingen ölförsäljning och ingen åldersgräns. Så gjorde Navid och hans Gudarna igår. All heder åt dem!

Den sena spelningen var alltså nummer två för dagen. Men inte en chans att det märktes! Kanske var det temperaturen i lokalen, det kan ha varit 35-40 grader därinne. kanske var det faktumet att det var fullt, för att inte säga överfullt.
Vad det än var så lägger hela bandet in överväxelen!
Skall det svettas så ska det svettas rejält!

Det börjar med "Min ofödde bror". Kanske nya skivans bästa låt. Gå på knock direkt. Live är den ännu bättre! Mullrande ragga och Navid tostar på likt en ganjasugen rastafari.
Hela bandet tar i från hjärtat. Publiken är med. Om Navid hade velat han kunnat gå runt i lokalen, på publiken. Så packat med folk är det. Alla vill vara nära.

"Den svenska ensamheten", också den med på nya skivan, kommer verkligen till sin rätt på Pustervik. Ännu mörkare, men också med glädje. Det blir lite motsägelsefullt och....vackert. Navid sjunger med hela kroppen, han tar av sig tröjan och rör sig upp, ner, upp, ner.
Det är viktiga saker han säger, och han vill att alla ska koncentrera sig. För det är väldigt viktiga saker han säger.

Sen kan jag inte undgå det faktum att några av låtarna blir lite väl lika. Iallafall så här på en trång klubb. På skivan märks inget av det, men med bandet live på scenen kan ibland uppbyggnaden bli väl lik, man vet när crescendot kommer så att säga.
Men det är bara en liten liten invändning. Strunta helst i den är ni snälla.

Sen undrar jag varför inte Pustervik har någon ventilation, stället är ju på andra våningen och fullt med fönster! Tefat i armhålan klär ingen....

Tillsist:
Ska det bli Kellys för tredje tisdagen i rad? Detektivbyrån håller kalas på tisdag så ja...

Beslutsångest: Ska jag åka till Stockholm för att se bob hund på fredag? De var ju hundra år sedan de körde live....och jag ska ju till huvudstand på lördag. (Popdakar vet ni)
Rösta här nedanför! (det ser skumt ut för å,ä och ö funkar inte..)

UPPDATERING

Tack alla som röstade! Resultatet blev så här:

54.1% Tyckte jag skulle åka till Stockholm en dag tidigare för att hinna se bob hund.

29.7% Ville ha mig kvar i Göteborg så länge som möjligt.

16.2% Tyckte också att jag skulle åka på fredagen och ville hänga med.

Ja, och eftersom det är för er jag är här så kommer ni på lördag kunna läsa om hur bob hundspelingen i Stockholm var! All makt åt folket!
Jag är hedrad över att drygt 29% vill ha mig mycket i Göteborg och jag väntar spänt på vilka de 16 % är som skall hänga med... klockan 8 på fredag går tåget...

(jag tog ner röstningen redan nu efter som den gjorde att bloggen laddade väldigt långsamt..)

UPPDATERING


Jerry Boman

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Hanneli sa...

Herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuud vad bra det var! Och Herreguuuuuuuuuud vad varmt det var! En kväll med både plågor och njutning. Perfekt! :)

Anonym sa...

OK jag hänger på. ring mig!