Öl, dansband och tystnad.

Det är lite skum stämning i Hultsfred idag, vänner.
För det första var det knäpp tyst på husvagnscampingen i dag på morgonen. Jag har då aldrig upplevt det. Men folk som är kaxiga på natten är det inte på dan…

Sak nummer två som känns underlig, Torgny Melins buss är här. Det är det där dansbandet som lirat in Teddybears låtar i dansbandstakt.
Det är väl meningen att det skall vara roligt, men jag får bara genom kommersiella tankar. Det är säkert så att bröderna Åhlund ligger bakom Torgny Melins också. Jag kan höra snacket på en fest:
”-Asså, fan ni snubbar, ehy ni är sååååå coola! Kan ni inte ta och lira in våra låtar som ett dansband. Det skulle vara så cool!
-Såklart är det ju vi i Teddybears som drar in STIM pengarna men det behöver ni inte tänka på. Er belöning blir öl och möjligheten att få ligga. Och såklart den enorma känslan av att få hänga med oss!”

Snart är det Ane Brun och sen Vapnet.
Skönt att det inte är någon fotboll idag.

Tillsist:
Öl konsumtionen i presscentrat är hög. Bredvid mig sitter en äldre tidningsgubbe just nu och hinkar bira, samtidigt som han skriver. Säkert om ”hur cooooola Torgny Melins är” och hur mycket han längtar efter Lou Reed.


Dagens roligaste: En bild som snälla Emma Svensson på Rockfoto tagit. Alla tar bilder på Cardigans, ingen ser den stackars killen bakom dem.
Jo, det var yours truly (i svart skjorta) som fick ett tjugotal rumpor i ansiktet...
Emma, hoppas det var OK att låna bilden från bloggen?


Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fotboll varje dag /Dront

Jerry Boman sa...

Jaja där du är ja! Men här skall det inte vara någon sport!