Svaret på gåtan.Tänk er att du sitter på en fest. Du känner inte alla som är där, men alla är på samma våglängd. Alla vill ha kul utan att prestera något. Utan att känna någon press, nästan all musik kan man lägga på.
Klubb Populär är verkligen allt det där. Efter flertalet besök börjar jag nu komma närmare svaret om varför det är så bra och skönt där på baksidan.
För det första så försöker Anders, Mattias och gänget inte skapa någon uppdiktad stämning. De vet att det är folket i en lokal som gör festen. De ger oss bara verktygen för att ha det bra. Det är inga tomma luftslott till inredningsdesign. Inga upphypade metahits i högtalarna. Här går man på känsla. Och som de gör det!
Att gång på gång dra på en Håkan låt efter bandet är ju bara så himla skönt! Alla är direkt med! Säg vad ni vill men vi gillar ju Håkan. Och Timos senaste är en riktig explosion på golvet.Ja just det det var ett band igår med, Le Mans.
Jag vet inte ens om jag skall slösa några rader på dem, de var riktigt dåliga. En påse attityd men inget bakom. Det lät gammal kass gothrock med vassröst. Jag såg badet 2004 och minns faktiskt inte att de var så här dåliga. Fast Kris Le Mans har en bra röst.
Anders förklarade att det inte var hans bokning, tydligen hade Storan någon gång lovat bandet en spelning och Anders är en för snäll kille. Var inte så snäll något mer! Le Mans var ett lågvattensmärke.
Tillbaka till musiken igen. Kvällen slutar alltid med det klassiska fenomenet "tryckare". Denna kväll med magnifika "Shoreline" i Anna Ternheims tappning. Makalöst härligt och jag blev helt varm. Hoppas men dansparter blev det samma.

Annars var det en rätt konstig kväll igår. Jag blev påhoppad från både höger och vänster, folk verkar ha retat sig på vad jag skrivit och sagt. Men jag tror nog att vi alla redde ut allt och ni skall veta att jag verkligen inte vill såra eller skada någon.
Jag kan sammanfatta det så här: Jag tycker Hemliga klubben är en toppen tillställning och wresling kanske ändå inte handlar om våld.

Finast var surfpoparen och flickvän som firade 6 månader tillsammans under kvällen. De mötes där på baksidan. Kanske hjälpte musiken till den gången.

Det största var ändå att jag lärde känna en av nattens prinsessor. Kanske hjälpte musiken till denna gången med.


Tillsist:
Hur kommer det sig att taxi från Järntorget upp på berget ena kvällen kostar runt 60 spänn och nästa över 80? Med samma bolag!
Jag tror inte bolaget med den klämmige gubben på sidan är så ärliga som de vill få oss att tro. Nästa gång tar jag svarttaxi, då vet jag iallafall att man blir lurad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vet ju alla att man kan bli lite väl upprörd över helt fel saker på fyllan. Man skulle kunna säga att jag blev det i lördags. Typiskt.

Anonym sa...

Konstigt att du skriver så eftersom att såra och skada är något du övat på att förfina till en konstform...

Anonym sa...

Skit ner dig din jävla sopa, vad hette bandet du spelar i?