NYTT: Här sjunger Loney Dear en duett med Sarah Riedel!


I våras släppte Emil Svanängen aka Loney Dear sitt första album på flera år. B A K L var efterlängtat… och nu kommer det mer med Emil!

För en liten stund sedan släppte Sarah Riedel en teaservideo inför hennes kommande skiva Genom Natten (8 oktuber). Som duettpartner ser vi ingen mindre än Loney Dear!

Spännande sammarbete! Kolla klippet efter hoppet. 


Riedel kanske ni känner igen, för några år sedan gjorde hon en helt fantastisk båtresa med mitt projekt Stockholm Boat Sessions, första och ända gången jag på riktigt fått gåshud på Djurgårdsfärjan

Men Riedel är så mycket mer än så. Du kanske hajar till på namnet, och jo, Georg Riedel är hennes far. Just det, den Georg Riedel som tonsatt hela vår barndom genom sina odödliga visor till Astrid Lindgrens sagor. Käre lille snickerbo, Idas sommarvisa och Lille katt är nog de mest kända. Och just den sista är i det här sammanhanget spännande, för flickan som sjunger på just den inspelningen är ingen annan än just Sarah Riedel!

När du nu har lärt dig det från den svenska musikhistorien, kolla in klippet och peppa för 8 oktober!Här är Sarah Riedel på Stockholm Boat Sessions.Tom Jerry Boman

Inga kommentarer: