Nytt från Hospitalet, Kronprinsen, Melodies in mono och Framtiden


Bilden har inget med musiken att göra
Hospitalet
Johan och Martin har plötsligt släppt tre nya låtar! Efter medverkan på Text&Musik i somras (Kägelbanan/Storsjöyran) så verkar det röra på sig i landets hemligaste/mest mytiska band.
Brev från K, Vem sa det? Vem var det? och Det var då heter låtarna och du kan lyssna och ladda ner på hospitalet.se. Deras sida ser helt tokig ut och du får gå in under Musik och rulla längst ner.
Ja, just det, Martin är alltså Martin Hanberg från Sibiria/Vapnet...

Kronprinsen
Erik Halldén känner ni igen, mannen som gjorde sig ett namn när han sjöng finurliga låtar på engelska för en herrans massa år sedan. Sen blev det tyst, sen ploppade han plötsligt upp som Kronprinsen och sjöng på svenska. Mycket bra!
Eftersom Erik inte gör saker som alla andra så bestod PR-kampanjen för hans nya låtar av ett sms: "Nu finns min ep Från överallt till dig på Itunes…Gör som ingen annan, köp den!" Så var nu en smula unik och stödköp den här, det är en stycke väldigt fin svensk pop. Länk till Itunes här.

Melodies in mono
Mim har jag berättat om tidigare, Max Ekholms fina elektroniska fjäderlätta värld. When I Fall heter nya singlen och en EP kommer inom kort. Lyssna på Spotify.
Bonusinfo: På Mim:s hemsida kan man se en bild av Max, den är tagen av ingen mindre än David Pagmar. Japp, allas vår Monty är tydligen bra på det mesta.

Framtiden
Kristoffer Sundberg är en del av klubben Kvalität, spelar i The Upallnights och Antennas. Men nu är Framtiden här och det är för jävla bra! Svenska smutsiga texter och mycket fina melodier. Framtiden har framtiden för sig vill jag lova, väldigt bra synthpop på svenska! Alltså, det går att göra så många roliga rubriker på det namnet!
Här hittar du fler låtar.
En Ny Teknik by FRAMTIDEN
Jerry Boman

Inga kommentarer: