Moderna fabler, FAC51 och flyende moln.Helgen innehöll en massa spårvagnsåkande, jag hängde alltså i Göteborg. Resultatet kommer som vanligt upp på The Tram Sessions vad det lider. Helgen var också Andra Lång, Styrbord, Masthugget, stor uppblåsbar penis, high drama och tzay.
Men nu är det ny vecka och ny musik för mina öron.
Här är ett urval:

Lux Lumen.
Helt hänförande och vanebildande, jag kan inte sluta lyssna! Med en förförisk röst drar denna betongens Kate Bush ner mig i strömmens mörka vatten. En modern fabel virvlar genom mina öron och spottas ut under stadens broar. Para ditt 8-bitars med Honey is cool, förflytta dig till 1800-talets mörka gyklargränder... Bedårade. Bedårande.

Super!
Latitud: 53.474336
Longitud: -2.247756
Och lite distans på det.
(om du inte fattar ett skit av vad jag menar, börja med att skriva in Latitud följt av ett komma (,) och sedan Longitud i sökfältet på Google Maps...)

Petparty

Sjung för ditt djur, dj:a för kaninen och spela ukulele för din underlat! Skjut serpentiner mot höstsolen för att du älskar den! Sällan har ett bandnamn varit mer gjutet, en känsla är flyende moln, löparbandets enkelhet i samklang med ditt bästa lådbilsbygge. Rakt in i höbalarna! Tjohooo!
(nu kanske några börjar ana en liten trend när bland bandtipsen där bland andra tada tàtá, de Montevert och FLL ingår...)

Har varit kasst med konserter på sistone. Men men det kommer.

Tillsist:

Ny klubb på torsdag på Bonden Bar. Var där! Oliver och Paula kommer spela för första gången på riktigt ställe... Ja, jag vet att du är nyfiken, för det är jag. Det låter spännande på det här hemligt mörka gryninga klippet:Kvällens dj är flickan som startade en trend: Klara Grape.

All info hittar du här.

Tillsist2:
Sinnessjukt snygg video!


Jonathan Johansson på Spotify.

Jerry Boman

2 kommentarer:

Anonym sa...

jerry boman, jag har ingen aning vem du är, men du är säkerligen en idiot.

b sa...

http://www.youtube.com/watch?v=LjMvtQQaDPs