Inte imbecill utanför loopen.Hösten är en jävla massa död, förgänglighet och regn. En tegelsten till frukost, olika neonskyltar kommer göra mig blind och virrig. Slafsar runt i minnena av... jag vet inte ens vad jag minns längre. Jag känner på mig att den här hösten kommer bli ett enda stort svart hål. Vinden kommer slå sönder alla tankar på värme. Havet kommer dränka mig, solen reta mig bakom molnen och sist men absolut inte minst, Göteborgs San Francisco kommer med sina backar kännas jobbigare än någonsin att bestiga i november natten. Och du har ingen aning om vad det beror på.

Jag hittar lite hopp i banden nedan:

Newspeak 84
De har inte varit inloggade sedan i sommras men det spelar ingen roll, Help me or shoot me är bra bra bra. Pontus hittar ni annars i Oh Jollity

Stuttgart
Impossible lämnar mig med en skön känsla i magen. Om att det finns en vår ändå, först skall vi bara genom vintern...

Greta & The One Night Stands
Varför skall band spexa bort bra grejjer egentligen? Ett kul namn och skojiga kläder... men jag struntar i det nu. Universumstort och mikroskoplitet på en och samma gång. Ett lillfinger vink i symbios med stora fanor som vajar i vinden.

Frida Sundemo
Ja, ni som hänger här i tid och otid känner igen namnet. Nu är Frida ännu bättre! Lyssna på Plastic Garden och säg till mig att inte någon kommer ringa henne snart och sätta henne på piedestal? Så underligt vackert. Så underligt mästerligt. Det här är glädje för musik!

För er som inte mår bättre efter den genomblåsningen kommer här några danser att utföra:Minuscule Hey med Mississippi.

Förutom musiken skulle jag bara vilja hamna i en loop som innefattade den gångna fredagen och lördagen. En evighetsrunda som inte gör en snurrig.

Tillsist:
När ni sedan bara vill få rysningar över hela kroppen, då susar ni in här, spolar fram till de sista minuterna och njuter av Håkan Hellström. Han sitter med en banjo i knät, platsen är MUG på Kasserntorget och bandet består av några goa äldre gentlemän. Och de spelar skjortan av För Sent För Edelweiss! Så makalöst vackert!

Tillsist2:
Så avslutar vi med ett par väldigt passade ord från Henrik:

Man är inte imbecill bara för att man är asocial
Henrik Berggren, 1997

Tänk på det vänner. Tänk på det.

Tillsist3:
För er som inte förstod: Irene/Mint Condition-Tobbe är INTE en gubbe. Han kommer förmodligen spela den yngsta musiken du hört på Pustervik på torsdag.

Jerry Boman

Inga kommentarer: