Nx2, Tx2 och Gx1 blir MINTIkväll tänkte jag ta på mig mina finaste mintgröna byxor, promenera ner till Pustervik och lyssna på Irene. Det är ju lite märkligt det hela, Tobbe och Nils har klubb (Mint Condition) och så bokar de in sig själva. Eller är det så konstigt? Att ha klubb handlar väl alltid om självförverkligande, det gör det för mig i allafall. Då är det ju bara att boka in sig själv på alla platser som finns.
(ja, jag vet att Gaston också är med och fixar, men just i det här härvan av hybris är han ansvarslös)

Men nu lägger jag undan de där konstiga tankarna och trippar ner. The Spurts spelar också, akustiskt. Eller heter de inte Love Spurts? Skitsamma. Det blir nog en trevlig kväll.

Tillsist:
Saker jag blir glad över just nu:

Sak 1

Kom igen, Lena (video)Det går inte att komma i från den där låten och den tokrusiga glädjen i videon smittar like hell! Det är knappt man kan fatta att två studsbollar, Håkan och Timo, faktiskt lirade i samma band...

Sak 2

Baby, I love you (fanzine...på riktigt)

Jag hade ingen aning om att den här tidningen faktisk fortfarande existerade. Första numret köpte jag en gång i forntiden av Irene-Tobbe under valven på Nef, sedan hörde jag aldrig något mer om tidningen. Jag gillar att man kör på som svartvitt kopierad tidning. Mycket coolare än en sleten blogg...

Jerry Boman

1 kommentar:

Siguns dotter sa...

Litteraturfestivalen invaderar Stockholm
29 juni – 2 juli

Fyra dagar av litteratur, musik, teater och fest. Missa inte godbitar som spelningen med Markus Krunegård på 00TALs releasefest, samtal mellan några av världens främsta författare, Litteraturbaren på Kulturhuset, uppläsningar av bland andra Charles Bernstein, Barys Pjatrovitj och Rosa Montero och superKULtur för alla barn. Fri entré till allt.

Välkommen!