Näven i luften!Ibland går man bara och väntar på den där låten som tvingar en att knyta näven i luften och sjunga med. Den där låten som man vet kommer att expodera på dansgolvet, som kommer att bli jordbävningsallsång framför scen.
Man bara väntar på de där textraderna som sammanfattar precis allt man gått och tänk på.

Life is for living
Not for sleeping

Det var på Klubb Populärs mp3blogg som jag hittade den: The Anthem.
Låten som Martin Elisson skulle dö för att ha gjort, som Henrik Berggren skulle låta om han var 20 idag. Det är låten som tar Göteborg in i 2007, låten du kommer nynna på hela våren och hela vägen hem.
Även om det nu känns Göteborg i varenda ven som kommer Elmo från Jokkmokk.

Jag blev så till mig, så nyfiken, så ung över den fantastiska låten att jag ringde upp Elmo för att snacka nationalsånger.
Och Klubb Populär-crew, jag hoppas ni fattar vilken låt ni m_å_s_t_e spela på lördag....om och om och om igen...

Jerry Boman

5 kommentarer:

Ankan sa...

Det var ju inte så lite Broder Daniel över det där. Fast broder är bättre...

Joel sa...

Kul idé att planka den gamla sovjetiska nationalsången, och Alexander Alexandrov har väl varit död så pass länge att det är fritt fram. Men jag tycker att det blev lite mesigt, den lever mest på att det är en så sjukt bra melodi i grunden. Här finns originalet:
http://www.youtube.com/watch?v=kFMPxtTyLNA

tjatja sa...

& så måste jag påpeka ännu en gång att Martin inte heter Elisson som alla verkar tro, utan Eliasson.

Jerry Boman sa...

Tyvärr "tjatja": Enligt mina källor heter han Elisson. källan är en nära släkting till grabben i fråga...Men tack för uppmärksamma läsare.

Manfred sa...

Joel: Har du funderat på varför låten heter "The Anthem"? Grym låt längtar grymt mycket till nya skivan som kommer ut nu i vinter.