EXTRA: Jumper återförenas!


UPPDATERAT 23 jan: Enligt Jumpers Facebooksidan ska bandet INTE återförenas. Där skriver man:

Hej på er! Vill bara klargöra här och nu att de senaste veckornas rykte om en återförening av Jumper tyvärr inte stämmer. Ryktet kommer inte från oss men det finns en förklaring till det. Återkommer om det vid ett senare tillfälle.
Vem eller vilka som står bakom sidan är oklart, också vad den eventuella "förklaringen" skulle vara. Den som lever får helt enkelt se.
------------------
Enligt hittills obekräftade uppgifter ska Jumper återförenas! Det är TV4 Nyhetsmorgons programledare Jesper Börjesson som inte bara en gång, utan två gånger, gått ut med denna smått sensationella uppgiften på sin Twitter i dag vid lunch. Jesper är för er som inte vet en härlig musiknerd och med över 4000 som följer honom på Twitter som får man nog ändå ta det där för relativt trovärdigt.

Om detta visar sig vara helt sant, att en återförening av Jumper blir av, kommer det bli den största och bästa saken som händer under hela 2012! Jumper var och är det bästa popbandet som kom på 90-talet, tyvärr hamnade de lite i skuggan av några killar i Kent, men sånt där kan man ju inte lägga värde i.

Jumper bildades i Kristinehamn 1996 men flyttade snart till Stockholm. Med effektiva poplåtar som När hela världen står utanför, Tapetklister, Välkommen hit och Miljonär satte de en standard för hur en innehållsrik, och inne sällan finurligt komisk, en poplåt på svenska kan vara.
Jumper bestod av Niklas Hillbom, Preben Rydin, Martin Andersson, Jonas Moberg och Jan "Linda" Lindström.


Nu jagar jag vidare på mer info och lyssnar på Tapetklister.


Jerry Boman

1 kommentar:

maria sa...

Vilken fantastisk nyhet! Hoppas den är sann nu då.. :)