Vin, kvinnor och sång.

Okej jag kan ta att band ställer in på festivaler. Det kan hända alla.
MEN att förklara det med ”Ehee de kunde inte” håller inte. Vaddå hade ingen frågat Lo-Fi-Fnk innan de bokade in dem? Hoppades man bara att de skulle vara lediga?
Stor besvikelse som förstörde min kväll igår.

Dagen innehöll även en del riktigt roliga överraskningar. Först fram var Gäddan & Braxen. Glädjesprutande elektronica och låt namn som ”Tre små rätter” och ”Bingo”. Satt perfekt till en PET-flaska vin i gräset.
Kvällens riktiga höjdare var The Pipetts. Tre flickor från England som gör den bästa retropopen just nu! Med synkade rörelser hämtade från 60-talets tvshower. (Light Bulb Projekt från Göteborg försöker lite samma sak men landar bara i en aula i Svenljunga) Det här blir det som ni får springa benen av i höst. Det är snyggt, unisont och trallvänligt. De lovade att komma tillbaka till Sverige snart.
”I like boys in uniforms, schooluniforms. I like girl in uniforms, schooluniforms.”
Yohooo!

Skönt för övrigt att se att det inte bara är jag som har blivigt gammal och rädd för ungdomarna. Det blev att flytta thehelpmeplease-Jonas tält från den skrämmade tältcampingen till den lite lugnare artistcampen. Där träffade jag på Salty Pirats som försökte förklara vad låten ”I lost my virginty to the voice of Per Gessle” egentligen handlade om. Jag trodde att det var uppenbart….

Kvällens skratt stod They live by night-Joel för. ”Vin, kvinnor och sång” projektet tillsammans med gamle The Shift sångaren Stenberg kan bli riktigt roligt. Sjömans romantik för 2000-talet. Fast allt är väl bara ett skämt.

Nu är det en ny dag och alla gamla besvikelser är lika borta ciggen.
Nya tag och nya band.
Väldigt hurtigt det där lät. Känner mig inte så hurtig. Har drömt om aktieaffärer i natt.


Jerry Boman
som fortfarande inte förstår hur han kan surfa bredband trådlöst mitt i skogen

Inga kommentarer: